Agenda

First Man

Voorpremière van First Man in de Cinecitta

Wanneer: 13 oktober 2018 Waar: Cinecitta Entree: €10,-
Bestel tickets

Voorpremière van First Man in de Cinecitta

De Cinecitta heeft toestemming gekregen om speciaal voor jullie op zaterdag 13 oktober 2018 de voorpremière van First Man te organiseren. De film gaat later dit jaar in release. 

First Man

In navolging van het succes van hun met zes Oscars bekroonde hitfilm La La Land hebben  Oscarwinnend regisseur Damien Chazelle en steracteur Ryan Gosling opnieuw samengewerkt. Het resultaat mag er wezen;  First Man is een bijzondere film geworden, een verhaal verteld vanuit een menselijk perspectief waardoor de emoties van de personages  duidelijk invoelbaar zijn.

Deze film vertelt het boeiende verhaal van de NASA-missie die als doel had mannen naar de maan te sturen, met de nadruk op astronaut Neil Armstrong en de periode van 1961 tot en met 1969. Deze indringende persoonlijke vertelling is gebaseerd op het boek van James R. Hansen, en laat zien wat Armstrong en heel Amerika er wel niet voor over hadden om één van de gevaarlijkste expedities in de geschiedenis een succes te laten worden. Het scenario is afkomstig van Oscarwinnaar Josh Singer (Spotlight), en productie is in handen van Wyck Godfrey & Marty Bowen (The Twilight Saga, The Fault in Our Stars).

In het kort

  • Locatie: Cinecitta, Willem 2 straat 29
  • Datum en tijd: zaterdag 13 oktober om 21.15 uur
  • Ticketprijs: €10,-

Kijk voor meer informatie op de website van Cinecitta.

Locatie

Reageer op dit bericht