Agenda

wildproeverij

Voorpremière Wild Rose + English/American Breakfast bij Cinecitta

Wanneer: 12 mei 2019 van 10:00 tot 12:41 Waar: Cinecitta Entree: Vanaf €10,-
Bestel tickets

Voorpremière Wild Rose + English/American Breakfast bij Cinecitta

Cinecitta presenteert zondag 12 mei (Moederdag) de voorpremière van Wild Rose. Vooraf serveert de Ristobar een American English Breakfast.

Wild Rose

Zo lang als ze zich kan herinneren, droomt Rose-Lynn Harlan (Jessie Buckley) er al van om naar Nashville te verhuizen en countryster te worden. Maar ze woont in Glasgow, waar ze met haar cowboyhoed en witte laarzen zo goed en kwaad als het kan een bestaan probeert op te bouwen voor zichzelf en haar kinderen. Haar moeder Marion (Julie Walters) heeft haar buik vol van Rose-Lynns Nashville-onzin. Als voornaamste zorgdrager voor Rose Lynn’s kinderen wil ze dat haar dochter eindelijk verantwoordelijkheid neemt voor haar leven. Een hartverwarmende film over moeders en dochters, over dromen en realiteit en over muziek waar je onmogelijk stil bij kunt blijven zitten.

Meer informatie

Ticket film en American English breakfast (american pancakes met maples syrup, fruit, scones met bacon en clotted cream en thee en koffie) is €18,50 per persoon. Als je alleen de film wilt bezoeken, betaal je €10,-.

Ontbijt vanaf 10.00 uur. Film start 11.00 uur. Ticket voor film en ontbijt tot vrijdag 10 mei i.v.m. voorbereidingen.

Locatie

Reageer op dit bericht