Agenda

Voorronde miss travestie

Voorronde Miss Travestie Verkiezing 2017

Wanneer: 19 mei 2017 van 20:00 tot 00:00 Waar: Boerke Mutsaers Entree: €10,-
Bestel tickets

Voorronde Miss Travestie Verkiezing 2017

Op 19 en 26 mei en 2 juni 2017 wordt bij Restaurant Boerke Mutsaers in Tilburg de tweede editie van de Miss Travestie Noord-Brabant verkiezing georganiseerd. Ieder jaar gaat de Miss Travestie Noord Brabant organisatie op zoek naar de mooiste travestie. Op 19 mei vindt de eerste voorronde plaats.

Een grote verrassing

“De vorige editie sloeg aan en deze editie brengt nog veel meer verrassingen met zich mee”, zegt organisator Jesse van Gorp. “Miss Travestie Noord-Brabant is een verkiezing, waar iedere travestie zichzelf kan zijn. Voor de een is het een leerproces, voor de ander podiumervaring en weer een ander strijd voor het geweldige prijzenpakket. Ze denken echt outside the box. Iedereen is daarbij welkom. Zo hebben ze ook voor de bezoekers dit jaar hele leuke verrassingen.” De verkiezing vindt plaats bij Restaurant Boerke Mutsaers in Tilburg.

Strijd voor de titel

Twaalf deelnemers nemen het tegen elkaar op in twee voorrondes en de grote finale. Ze laten het beste van zichzelf zien in vrije acts, stralen op de catwalk en gaan uitdagingen aan. “Je voelt de spanning in de zaal en dat merk je niet alleen bij de deelnemers.”, meent van Gorp. “Bezoekers hebben uiteindelijk ook zelf invloed op de uitslag, met behulp van stembiljetten”.

Nieuw in de Nederland

“Ieder jaar proberen we de verkiezing leuker maar ook spannender te maken”, zegt Jesse. “Dit jaar introduceren wij dan ook de voor het eerst (en voor het eerst in Nederland) de Seat of Judgement. Drie bezoekers ruilen hun plaats in de zaal in voor een plek op de bank… Voor de rest houden we het nog even geheim”.

Meer informatie

Wil je meer informatie over partnerships? Sponsor worden van dit evenement? Of andere vragen? Mail dan naar info@mtnb.eu. Meer informatie vindt je op de website. De ticketverkoop voor bezoekers start op 7 januari 2017.

Locatie

Reageer op dit bericht