Agenda

Gastrobar RIX

Voorronde TOKT bij Gastrobar RIX

Wanneer: 21 januari 2020 van 19:00 tot 22:00 Waar: Gastrobar RIX Entree: €29,50

Voorronde TOKT bij Gastrobar RIX

Ook in 2020 gaat het Tilburgs Open Kampioenschap voor Thuiskoks gewoon verder bij Gastrobar RIX. Op dinsdag 21 januari is het de beurt aan thuiskok Renate van Gompel om de gasten in de Gastrobar ondersteboven te krijgen met haar driegangen-menu.

TOKT

TOKT staat voor Tilburgse Open Kampioenschappen voor Thuiskoks. Dit nieuwe concept is erg uniek. Bij Gastrobar RIX dagen ze thuiskoks uit de regio Tilburg om voor maar liefst 40 gasten te komen koken. De rondes na de voorronde zullen steeds een andere, toffe uitdaging bevatten met uiteraard een grandioze finale.

Thuiskok Renate

Op 21 januari staat Renate van Gompel in de keuken. Zij is een thuiskok, woonachtig in Kaatsheuvel. Naast haar werk bakt ze graag taarten, dit is net als koken een van haar grote passies. Vrienden en familie genieten hier dan ook regelmatig van. Haar droom voor de toekomst is, samen met haar man, een eigen horecazaak runnen waarbij ze voornamelijk in de keuken lekkere gerechten en hapjes bereid voor haar gasten! Het koken in een professionele keuken met een vol restaurant ziet ze als een grote uitdaging en een goede eerste stap voor de toekomst.

Menu

Het is ook al bekend wat Renate tijdens haar ronde van het TOKT voor haar gasten gaat bereiden:

Voorgerecht

Arancini gevuld met gerookte zalm en groene asperges, begeleid met zalmmouse en saffraan mayonaise

Hoofdgerecht

Kalfsoester caprese met jus van rode wijn, truffelaardappel en groene groenten

Nagerecht

Chocolade panna cotta met saus van karamel, fris rood fruit en frambozenbonbons

Aanmelden

Zou jij dit menu willen proeven? Dat kan! Voor €29,50 geniet jij van dit heerlijke diner, hier zit een welkomstdrankje en een kopje koffie achteraf al inbegrepen. Er is wel één ding wat je die avond moet doen: jureren. Je bent onderdeel van de publieksjury en moet Renate per gang een eerlijk cijfer geven.

Reserveren kan alleen via reserveren@rix-tilburg.nl vermeld duidelijk welke datum! Rond 19.00 uur wordt het voorgerecht geserveerd.

Locatie

Reageer op dit bericht