Agenda

bejaarden & begeerte

Voorstelling Bejaarden & Begeerte in Theaters Tilburg

Wanneer: 7 november 2018 Waar: Theaters Tilburg Entree: €18,-
Bestel tickets

Voorstelling Bejaarden & Begeerte in Theaters Tilburg

Geïnspireerd door hun eigen opa’s die op hoge leeftijd opnieuw verliefd raakten, ontstond in 2008 het plan, in 2009 was de première en sindsdien speelden theatermaker en presentator Lucas De Man (1982) en schrijver Oscar Kocken (1983) samen met hun zangeres (70+)  Bejaarden & Begeerte door heel Nederland en Vlaanderen. Meer dan 25.000 ouderen én hun (klein)kinderen zagen de voorstelling. Nu, een decennium en ruim 250 voorstellingen later vinden Lucas en Oscar het – met pijn in het hart – tijd voor een slottournee. Dé voorstelling over liefde op latere leeftijd, de geheime verlangens en eeuwige taboes stopt. Waarom? Simpel: de makers zijn te oud geworden en de bejaarden te jong.

Bejaarden & Begeerte

Het theater-project Bejaarden & Begeerte gaat over mensen die zich niet neerleggen bij hun leeftijd of het oordeel van de maatschappij. Bejaarden & Begeerte is een openhartige voorstelling over liefde en verlangen op de oude dag. Met verhalen en muziek halen Kocken en De Man samen met hun lieftallige zangeres herinneringen op aan het amoureuze leven van lang geleden, het flirten in de danszalen, de onwetendheid, de macht van de kerk en alle taboes. Bovendien bespreken zij wat er zoveel jaren later voor de ouderen is veranderd: vroeger moesten ze hun liefdesleven geheimhouden voor hun ouders, nu voor hun kinderen. Met al deze verhalen maakten Kocken &
De Man de voorstelling Bejaarden & Begeerte, waarin zij laten zien dat het bloeyd bij ouderen heus nog stroomt. Bejaarden & Begeerte prikkelt om lief te hebben, om te leven.

Voorstelling alleen toegankelijk onder begeleiding van 65-plusser

De voorstelling is verboden voor 65-minners. Of nou vooruit dan, onder begeleiding van een 65-plusser zijn ze welkom.

Locatie

Reageer op dit bericht