Agenda

kluizenaar

Voorstelling “HEEN” bij De Nieuwe Vorst

Wanneer: 6 oktober 2021 van 20:30 tot 21:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: €17,-
Bestel tickets

Voorstelling “HEEN” bij De Nieuwe Vorst

Op 6 oktober kun je naar de voorstelling “Heen” bij De Nieuwe Vorst. Wil jij getuige zijn van een bijzondere voorstelling? Lees dan snel verder.

De voorstelling

Een man keert terug in de kale kamer die zijn gevangenis was, maar ook een veilige begrenzing van zijn op drift geraakte geest. De kamer betreden is teruggaan naar de duisternis, de angstfantasieën, de uitzinnige extase en de grootheidswaan.

“Psychoses kunnen een leven diepgaand beïnvloeden. Ze brachten mij naar uithoeken van mijn geest die ik nog niet kende. In deze solo zoek ik momenten op waar mijn waan het won van de werkelijkheid. En andersom.”

In uitgezuiverde, fysieke taferelen zonder veel woorden laat Van der Laan zijn lichaam herinneren hoe het was. Het publiek is zijn intieme getuige, maar verandert mee met zijn verschuivende binnenwereld. Het wordt de dokter die hem controleert, de broer die op bezoek komt of de indringer die zijn spullen heeft verschoven. “Heen staat in Het Parool in de top 5 beste voorstellingen van 2019.

Interesse?

Wil jij hier naartoe? De voorstelling is op 6 oktober om 20:30. Een normaal kaartje kost €17,-, maar de prijzen verschillen. De kaartjes zijn te bestellen via de website van De Nieuwe Vorst.

Locatie