Agenda

kluizenaar

Voorstelling “Het dier, het dier en het beestje” (8+) bij De Nieuwe Vorst

Wanneer: 3 oktober 2021 van 15:00 tot 16:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: €8,-
Bestel tickets

Voorstelling “Het dier, het dier en het beestje” (8+) bij De Nieuwe Vorst

Zondag 3 oktober kun je bij De Nieuwe Vorst naar “Het dier, het dier en het beestje” (8+). Met deze voorstelling laat Theater Artemis zien dat het oké is om net even anders te zijn. In deze voorstelling maken ze van heel gewone dingen een dromerige ‘musical’.

De voorstelling

In een kijkdoos vol dieren, gevoelige snaren en goede bedoelingen maakt Theater Artemis een fabelachtige voorstelling met live zang en muziek over interne begeleiders, badmintonnen en net even anders zijn.

 In het hoofd van Sterre, een heel gewoon meisje van acht, is het een beestenboel. Elke dag loopt ze met twee dino’s naar school en in de klas van meester octopus heeft ze best veel lol maar eigenlijk wil ze niet meer naar school. Opletten in de klas is zo verschrikkelijk moeilijk. Wat ze wél kan is badmintonnen. En heel mooi vertellen over al de dieren in haar hoofd.

De grote mensen in Sterres leven snappen dat niet. Iedereen gaat zich ermee bemoeien. En misschien moet ze wel naar een andere school. Maar hebben ze daar ook wel zo’n lieve meester? En hoe moet het dan met haar kinderfeestje?

Theater Artemis

Theater Artemis is een jeugdtheatergezelschap uit Den Bosch en maakt interactief en anarchistisch theater. Theater dat zich, in samenspel met het publiek, niet aan zijn eigen wetten houdt.

 Gaan?

Wil jij naar deze voorstelling? Bestel dan je kaartje op de website van De Nieuwe Vorst. Een kaart kost €8,- en de voorstelling begint om 15:00.

Locatie