Agenda

Vrijdagmiddagborrel

Vrijdagmiddagborrel NA VIEREN bij De NWE Vorst

Wanneer: iedere Vrijdag Waar: Theater De Nieuwe Vorst

Vrijdagmiddagborrel NA VIEREN bij De NWE Vorst

De mooiste binnentuin van Tilburg is die van De NWE Vorst. Én de lente is begonnen. Tel dit bij elkaar op en je hebt hele goede redenen om lekker het weekend te komen vieren op vrijdag bij de vrijdagmiddagborrel of het weekend te komen uitluiden op zondag met LEKKER NIKS op zondag:

Vrijdagmiddagborrel NA VIEREN

Elke vrijdag, of toch bijna elke vrijdag, ergens na vieren, is het tijd voor bier, ballen en gin tonics. Voor kunstenaars, makers, dansers en schrijvers maar natuurlijk ook voor niet-creatievelingen. Een vrijdagmiddagborrel in ons theatercafé of in onze tuin. Van 16:00 – 18:30 uur.

Met uitzondering van vr 28 apr.

Theater De NWE Vorst

In de Willem II straat -verborgen in een historische villa- huist een bijzonder theater. De schaal is intiem en warm. Je zit in hun zalen dicht op de huid van acteurs of dansers en na de voorstelling zitten ze aan het tafeltje naast je. Dit theater heet De NWE Vorst. In hun aanbod heeft vermaak de inhoud niet verdrongen, maar gaan deze juist hand in hand. In een ontspannen sfeer en met plezier laten ze zien wat er toe doet.

De stad en haar makers

De NWE Vorst maakt veel werk van haar verbondenheid met de stad. Ze geven het talent uit jouw stad een kans, jaarlijks maken veel jonge makers hier hun eerste voorstelling. Daarmee is hun handtekening gezet. Die is betrokken, stads en jong. Ga gerust langs. Dit theater is ook van jou.

Samenwerkingen

Ze willen een plek zijn voor Tilburg. Daarom geven ze veel ruimte aan dat wat in Tilburg georganiseerd wordt en aan wat aansluit op hun ambitie de stad te verrijken en te verdiepen. Elk jaar gaan ze talloze samenwerkingsprojecten aan en maken ze ruimte voor gastvoorstellingen en festivals. Met liefde en plezier koppelen ze hierbij theater aan muziek, video, debat, lezing of ontspanning en tonen ze de creatieve programma’s van hun gasten.

Locatie

Reageer op dit bericht