Agenda

vrijmarkt parkfestival

Vrijmarkt Parkfestival in het Ypelaerpark

Wanneer: 9 september 2017 tot 10 september 2017 Waar: Ypelaerpark

Vrijmarkt Parkfestival in het Ypelaerpark

Het heeft heel wat hoofdbrekens gekost om het Parkfestival in het Ypelaerpark na een onderbreking van één jaar weer goed op de rails te krijgen. Uiteindelijk is het echter gelukt en wordt het Parkfestival 2017 gehouden op zaterdag 9 en zondag 10 september. Alle onderdelen van het ‘oude’ Parkfestival zullen ook weer terugkomen, dus ook de grote vrijmarkt op beide dagen.

Veel onderdelen van het festival vinden wel plaats op een andere locatie in het park dan voorheen. Het Ypelaerpark is in de afgelopen periode namelijk helemaal geherstructureerd en ziet er nu prachtig uit. Een groot deel van de bruikbare ruimte van het park ligt nu vlakbij het wijkcentrum ‘de Ypelaer’. De buitenruimte van het wijkcentrum zal dan ook onderdeel gaan uitmaken van het Parkfestival 2017.

Inschrijven

Vanaf heden kunnen belangstellenden voor de vrijmarkt zich aanmelden. Degenen die al eerder hebben deelgenomen en nog steeds hetzelfde e-mailadres hebben, ontvangen persoonlijk een uitnodiging met een inschrijfformulier. Alle andere belangstellenden kunnen een formulier aanvragen via parkfestival@tilburg-noord.nl. Inschrijven en betalen kan ook op woensdag 12 juli a.s. van 19.00 tot 20.00 uur in wijkcentrum ‘de Ypelaer’. Daarna kan het elke woensdag van 16.00 tot 17.00 uur.

Locatie

Reageer op dit bericht