Agenda

vuelta

Vuelta a Matagalpa fietstocht tijdens Tilburg Fietst Festival

Wanneer: 16 september 2018 van 10:00 tot 17:00 Waar: Koepelhal Entree: €5,-

Vuelta a Matagalpa fietstocht tijdens Tilburg Fietst Festival

Zondag 16 september organiseert de Stedenband Tilburg-Matagalpa weer haar Vuelta a Matagalpa. De fietstocht, van zo’n 50 kilometer, is bedoeld voor jong en oud. Deze vijftiende editie brengt je langs Brabantse en Belgische dreven en bevat een bezoek aan weidevarkens, een biertuin en een bioboerderij. 

De Vuelta start tussen 10.00 en 10.30 uur bij Sint Josephstraat 52 en eindigt bij de Koepelhal in de Spoorzone. (H)eerlijk lunchen kan bij bioboerderij ’t Schop in Hilvarenbeek. Een startbewijs met routebeschrijving kost 5 euro, kinderen tot 12 jaar rijden gratis. De opbrengst gaat naar het koffie-kredietfonds in de Nicaraguaanse zusterstad Matagalpa. Opgeven kan via stedenband@tilburg-matagalpa.nl of ter plekke bij de start.

Tilburg Fietst Festival

De Koepelhal en de Wagenmakerij in de Tilburgse Spoorzone zijn op zondag 16 september het decor van de derde editie van het Tilburg Fietst Festival van 11.00 uur tot 17.00 uur. Het evenement wil het origineelste en avontuurlijkste fietsbelevingsevenement van Nederland zijn. Verwacht dan ook geen fietsbeurs, daarvan zijn er genoeg in Nederland. Verwacht wel het onverwachte over alles wat passie voor het stalen ros aangaat, veel beleving en bovenal veel uitproberen tijdens een groots fietsfeest voor jong en oud in de mooiste historische hallen van de stad!

Locatie

Reageer op dit bericht