Agenda

Waogeslouwe 2019

Waogeslouwe 2019 in de bouwhal van Carnavalsstichting Tilburg

Wanneer: 3 februari 2019 van 12:00 tot 18:30 Waar: Ledeboerstraat 5 Bouwhal Carnavalsstichting Entree: Gratis

Waogeslouwe 2019 in de bouwhal van Carnavalsstichting Tilburg

Op zondag 3 februari 2019 is het jaarlijkse Waogeslouwe in de bouwhal van de Carnavalsstichting Tilburg. Traditiegetrouw staan alle bouwers klaar om belangstellenden vol trots hun vorderingen van de bouw van de Carnavalswagens te laten zien. De bouwhal van Kruikenstad, gelegen aan de Ledeboerstraat 5, is van 12.00 tot 18.30 uur geopend. Toegang is gratis!

Foto: Corné Hannink

Waogeslouwe 2019

Tijdens het Waogeslouwe geven de bouwers rondleidingen langs de nog in aanbouw zijnde Carnavalswagens. Bezoekers kunnen onder het genot van een drankje en hapje hun hart ophalen aan de geur van papier-maché en polyester, de basis ingrediënten voor een succesvolle Carnavalswagen. De kleine Kruikjes kunnen knutselen in het Tjeukehok, zich laten schminken en net als vorig jaar is er weer een kinderplein waar ze van hartelust kunnen springen op een springkussen.

Gedurende de dag zijn er optredens van Bart Schuermans, Duo Knotsgek, CV De Jassen en Johnny Purple. Diverse kapellen en Prins Etienne d’n Irste met zijn gevolg maken de middag compleet.

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties en gekste foto’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg

Locatie

Reageer op dit bericht