Agenda

Warandeloop 2020

Warandeloop 2020 in de Oude Warande (AFGELAST)

Wanneer: 20 november 2020 tot 22 november 2020 Waar: Oude Warande Entree: Gratis voor bezoekers

Warandeloop 2020 in de Oude Warande (AFGELAST)

De Warandeloop is na een tweejarig uitstapje naar Beekse Bergen weer terug in Tilburg, in het Stadsbos 013 (Oude Warande). 

Op 20, 21 en 22 november staat het Tilburgse bos -in de achtertuin van Tilburg University- weer drie dagen lang in het teken van top- en breedtesport, van gezonde strijd en gezelligheid. En zoals altijd blijft Warandeloop vernieuwen.

Drie dagen Warandeloop 2020

Het grootste cross event van Nederland beslaat als vanouds drie dagen. De start op vrijdag heeft sinds vorig jaar een totaal vernieuwde fun run. De daaropvolgende zaterdag en zondag kent een uitgebreid programma met: wandeltochten, wedstrijden voor basisscholieren, jeugdatleten, masters, trimlopen, G-atleten, Businessrun en de internationale Crossgala’s. De verwachtingen zijn hoog gespannen.

Inschrijven

Inschrijven voor de Warandeloop 2020 kan helaas nog niet, de startdatum van het inschrijven is ook nog niet bekend. Zodra dit bekend is zullen wij het ook op onze website communiceren. Alle informatie over inschrijven, tarieven en starttijden is te vinden op de website van de Warandeloop.

Locatie

Reageer op dit bericht