Agenda

wat we normaal niet horen

Wat we normaal niet horen in De Nieuwe Vorst

Wanneer: 23 mei 2019 om 21:00 uur tot 25 mei 2019 om 23:00 uur Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: Vanaf €8,-
Bestel tickets

Wat we normaal niet horen in De Nieuwe Vorst

We hebben allemaal een verhaal. Sommige verhalen komen in de krant, op TV, in statistieken, verkiezingsprogramma’s, romans of Hollywoodfilms. Wie goed kan luisteren, vindt de verhalen die we normaal niet horen. Verhalen die wondermooi, soms verdrietig of pijnlijk en vaak hoopvol zijn.

Van Dolron ontmoette mensen in onder andere in tbs-kliniek, een hospice, bij de AA en in een dagopvang voor dakloze illegalen. Denk aan een jongen zonder huis en paspoort, een topcrimineel die hulpverlener werd, een man die moederziel alleen ter wereld kwam, alcoholist werd en uitgroeide tot de godfather van een AA-groep en een meisje dat niet mag eten van zichzelf maar wel de energie heeft anderen te troosten.

Reisverslag en inspirerend monoloog

Wat we normaal niet horen is een reisverslag, een inspirerende monoloog doorspekt met momenten waar Van Dolron live met de mensen die ze ontmoette reflecteert. Laura praat niet alleen óver de mensen die zij ontmoette maar ook mét. Van Dolron deelt het podium met onder andere Marcio, Laura Bruin en Steve Aernouts. Muzikant Frank van Kasteren staat haar net als in de voorstelling Een antwoord op alle vragen muzikaal bij en componeert live muziek. De Volkskrant omschreef haar laatste voorstelling als een ‘originele vorm van participerend ervaringstheater’ en met dit onderzoek gaat zij verder op deze weg.

Concept, regie en spel Laura van Dolron, artistiek advies Piet Menu en Steve Aernouts, artistieke ondersteuning en project assistentie Corinne Heyrman.

In het kort

  • Locatie: De Nieuwe Vorst
  • Datum: donderdag 23 t/m zaterdag 25 mei
  • Tijd: 21.00 uur
  • Categorie: theater
  • Entree try-outs € 12,00. Vroege Vogels € 8,00
  • Entree première € 17,00. Vroege Vogels € 12,00

Locatie

Reageer op dit bericht