Agenda

We Are Loud For 3FM Serious Request in Studio

Wanneer: 22 december 2015 van 22:00 tot 04:00 Waar: Studio Entree: €10

We Are Loud For 3FM Serious Request in Studio

Het Tilburgse house-duo We Are Loud organiseert voor Serious Request het charity-event ‘We Are Loud For 3FM Serious Request’ op dinsdag 22 december in Studio Tilburg. Onder andere We Are Loud zelf, Mightyfools, Apster en Holl & Rush zullen volledig belangeloos de avond vullen. Kaartjes voor het evenement kosten 10 euro per stuk aan de deur en de opbrengsten gaan rechtstreeks naar Serious Request.

Het jaarlijkse Serious Request strijkt dit jaar neer op het Pancratiusplein in Heerlen. Van 18 tot en met 24 december zal de actie weer haar uiterste best doen om geld in te zamelen voor jongeren in oorlogsgebieden met als motto ‘Keep Them Going’. Om geld in te zamelen is Serious Request voor een deel afhankelijk van initiatieven die door diverse mensen en instellingen worden gedaan. We Are Loud wil meer dan een spreekwoordelijke duit in het zakje doen, door het organiseren van ‘We Are Loud For 3FM Serious Request’ op dinsdag 22 december.

Studio Tilburg

De avond wordt georganiseerd in Studio Tilburg op de Korte Heuvel in Tilburg dat zich in het verleden vaker leent voor goede doelen. Met een capaciteit van ongeveer 500 man, hopen Daniel Ortgiess en Björn van den Biggelaar van We Are Loud er een knalfeest van te maken dat kan rekenen op support van Serious Request. Ortgiess: “3FM is zeer te spreken over de avond en komt mogelijk met een cameraploeg een item maken van de avond.” Een blijk van waardering waar ook Van den Biggelaar blij van wordt: “Hiermee willen we ook aantonen dat de dance-industrie de toekomst steunt van kinderen en jongeren in oorlogsgebieden.”

Programma

Om daad bij het woord te voegen, hebben de heren van We Are Loud een programma samen weten te stellen, die garant moet staan voor een fantastische avond. Naast het duo zelf zal ook Sonny Wilson optreden, de stem achter de wereld hit ‘Booyah!’ die We Are Loud maakte met Showtek. Hij zal MC’en, evenals Mitch Crown die met Hardwell hit ‘Call Me A Spaceman’ maakte. Het Hilversumse Mightyfools is ook van de partij; dat duo scoorde de afgelopen jaren meerdere hits en ging op wereldtournee.

Maar het zijn niet alleen de groot gewichten die mee doen: ook het up-and-coming, Rotterdamse duo Holl & Rush is van de partij. Met hun bigroom-house kunnen ze rekenen op support van Fedde Le Grand, Nicky Romero en vele anderen. Studio-resident Flamboyant komt ook draaien en last but not least is DJ Apster; een graag geziene gast in Studio Tilburg die door de jaren heen een naam heeft opgebouwd als top-dj én met producties op grote labels als Spinnin’ en Afrojack’s Wall Recordings.

Info

We Are Loud For 3FM Serious Request
Studio Tilburg – 22 december – 22:00 – 04:00
Kaarten: 10 euro tevens donatie, geen voorverkoop alleen aan de deur

Locatie

Reageer op dit bericht