Agenda

Week van de Pleegzorg

Week van de Pleegzorg bij Sterk Huis

Wanneer: 28 oktober 2020 om 10:00 uur tot 4 november 2020 om 23:00 uur Waar: Sterk Huis Entree: Gratis
Bestel tickets

Week van de Pleegzorg bij Sterk Huis

Van woensdag 28 oktober tot en met 4 november wordt voor de zesde keer de Week van de Pleegzorg georganiseerd. Met deze actieweek wil Pleegzorg Nederland, onderdeel van Jeugdzorg Nederland, aandacht vestigen op pleegzorg en het tekort aan pleegouders.

Week van de Pleegzorg

Tijdens de Week van Pleegzorg staan er veel verschillende activiteiten op de agenda. Dit in samenwerking met pleegzorgorganisaties, pleegouderorganisaties en gemeenten. Activiteiten zoals netwerkbijeenkomsten en speciale activiteiten om pleegouders in het zonnetje te zetten.

Sterk Huis

Sterk Huis organiseert ook allerlei activiteiten. Veel activiteiten zijn voor de bestaande pleegouders, omdat we blij zijn met hen en wat zij bieden aan het kind wat (tijdelijk) bij hen woont. We organiseren een online bingo, ze kunnen online yoga lessen volgen en alle pleeggezinnen in de regio hart van Brabant van de samenwerkende gemeenten krijgen een attentie als waardering voor de goede zorgen. Daarnaast kun je ook een live chat volgen via het facebookaccount Jolandaenvivianzoekeneenpleeggezin.

Voor het programma van pleegzorg Nederland en alle activiteiten van Sterk Huis kun je kijken op de website.

 

Locatie