Agenda

weird winter wonderland

Weird Winter Wonderland in de Oliemeulen

Wanneer: 23 december 2017 om 10:00 uur tot 7 januari 2017 om 18:00 uur Waar: Dierenpark de Oliemeulen Tilburg Entree: vanaf €8,50
Bestel tickets

Weird Winter Wonderland in de Oliemeulen

Beleef ook dit jaar de kerstsfeer tijdens een gezellig dagje uit in Dierenpark De Oliemeulen in Tilburg. In het ‘vreemdste dierenpark van Nederland’  kun je tijdens de kerstvakantie deelnemen aan een ‘actieve’ kerstpeurtocht, zijn er voederdemonstraties en kun je plaats nemen bij andere leuke én leerzame demonstraties.

Vier samen met de koudbloedige dieren een warme kerst. Het park is gezellig aangekleed en er staat een uitdagende speurtocht voor de kinderen klaar. Deze kerstspeurtocht staat vol met leuke en vreemde opdrachten want De Oliemeulen heeft als slogan: “het vreemdste dierenpark van Nederland”. Dit thema is dit jaar tevens  terug te vinden in de kerstversiering die hier en daar wat vreemd is, vandaar dan ook Weird Winter Wonderland.

Kerstvakantie

Speciaal tijdens de kerstvakantie worden er leerzame voederdemonstraties gehouden op verschillende dagen bij afwisselende dieren. De verzorger vertelt dan leuke wetenswaardigheden en beantwoordt vragen. Meerdere malen per dag  wordt er ook een demonstratie met de slang en de vogelspin gehouden, naast de uitgebreide uitleg over deze dieren mag er na afloop de slang om de nek en de spin op de hand, een unieke foto! Tweemaal per dag wordt er buiten op het veld gevlogen met de roofvogels. Kijk voor het actuele programma op de website. (let op, deze kan per dag verschillen). Kinderen kunnen knutselen terwijl je zelf de kerstsfeer “proeft” op het gezellige en verwarmde terras. Uiteraard zal de een heerlijke erwtensoep niet ontbreken op de kaart.

Openingstijden

Van 23 december 2017 t/m 7 januari 2018 ben je elke dag van 10.00 tot 18.00 uur welkom in dit vreemde dierenpark aan de Reitse Hoevenstraat 30 in Tilburg met uitzondering van Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag, deze dagen is het park gesloten. Kijk voor meer informatie op www.oliemeulen.nl

Locatie

Reageer op dit bericht