Agenda

Wende Snijder - Mens in Theaters Tilburg

Wende Snijder – Mens in Theaters Tilburg

Wanneer: 11 november 2017 van 20:15 tot 00:00 Waar: Theaters Tilburg Entree: v.a. €20,50
Bestel tickets

Wende Snijder – Mens in Theaters Tilburg

Het overkomt alleen de allerbesten: in première gaan met je nieuwe theaterconcert, en meteen extra tourdata moeten toevoegen vanwege de overweldigende belangstelling en fantastische recensies. Het gebeurde de veelzijdige en spraakmakende zangeres Wende met haar nieuwe concert MENS. Op 11 november 2017 is de voorstelling ook te zien in de schouwburg van Theaters Tilburg.

Mens

Of het nu pop, elektro, klassiek of hedendaagse muziek is, Wende slaagt er steeds weer in haar publiek te raken. Voor MENS benaderde ze gerenommeerde auteurs als Dimitri Verhulst, Arnon Grunberg en Typhoon om samen met haar nieuwe verhalen en songs te schrijven. Over wat het is om mens te zijn in onze tijd. Over de schoonheid, de lelijkheid, het gevaar en het wonder ervan. Het resultaat is een intieme, verrassende en muzikale reis, waarin Wende zingt over haar eigen angst, eenzaamheid, zoektocht, liefde, land en stad. Ze keert daarvoor terug naar haar wortels, het chanson, een liedvorm die als geen ander de traditie kent de kern van het menszijn te willen raken.

Verkoopinformatie 

MENS is op zaterdag 11 november om 20:15 uur te zien in de schouwburg van Theaters Tilburg. De kaartverkoop is inmiddels gestart via www.theaterstilburg.nl, aan de balie van InfoService & Tickets of telefonisch via 013 543 22 20. Tickets kosten € 27 | € 24,50 | € 20,50.

Locatie

Reageer op dit bericht