Agenda

Wesly Bronkhorst

Wesly Bronkhorst promoot zijn nieuwe album ‘Trots’ bij MediaMarkt Tilburg

Wanneer: 8 december 2018 van 14:00 tot 16:00 Waar: Media Markt Tilburg Entree: gratis

Wesly Bronkhorst promoot zijn nieuwe album ‘Trots’ bij MediaMarkt Tilburg

Op zaterdag 8 december om 14.00 uur komt Wesly Bronkhorst een exclusief optreden geven in MediaMarkt Tilburg ter promotie van dit album. Wil jij hem graag ontmoeten? Zorg er dan voor dat je erbij bent! Het album is alleen deze dag extra scherp geprijsd en verkrijgbaar voor €12,99.

Wesly Bronkhorst: Trots

‘Trots’ is de titel van het nieuwste album van Wesly Bronkhorst. Na het fantastische succes van “Trots Op Jou”, welke track onbetwist de grootste Nederlandstalige hit is van 2018, zette Wesly deze sound door in zijn laatste hitsingle “Alles Geven” welke op dit moment in alle Nederlandstalige lijsten staat.

Samen met zijn vriend en manager Raymond de Bruijn en vaste arrangeur/technicus Hans van Vondelen heeft Wesly het merendeel van de teksten van dit album geschreven. Wesly bezingt zijn eigen leven, zijn gevoel en zijn diepste verlangens. Zolang Wesly nog niet de ware heeft gevonden in zijn leven bezingt hij wél hoe hij dit elke dag ervaart, waardoor dit album een heel persoonlijk document is geworden wat voldoende reden is om hieraan de titel mee te geven “Trots”.

Ontmoeten?

Wil jij als echte fan Wesly Bronkhorst in levende lijve ontmoeten? Breng dan een bezoek aan MediaMarkt Tilburg op het Pieter Vreedeplein op zaterdag 8 december om 14.00 uur. Laat je verrassen door zijn nieuwe nummers, koop zijn album ‘Trots’ en laat hem persoonlijk signeren!

Locatie

Reageer op dit bericht