Agenda

skintology

Where Science Meets Beauty By Skintology

Wanneer: 15 maart 2019 van 16:00 tot 00:00 Waar: Skintology Entree: Gratis

Where Science Meets Beauty By Skintology

Vrijdag 8 maart is het International Women’s Day, bij Skintology vieren ze dit op vrijdag 15 maart tijdens Where Science Meets Beauty Event. Dit doen ze samen met de Aging Expert, distributeur van SkinDNA.

Geef jij weleens veel geld uit aan voedingssupplementen, behandelingen en crèmes maar merk je geen verschil? Zie je door alle behandelingen soms het bos niet meer en wil je er graag achter komen welke verzorging en behandelingen geschikt zijn voor jou? Op 15 maart biedt Skintology, als eerste beautykliniek in Nederland en een van de weinige in Europa, het antwoord op je vragen.

Door middel van een SkinDNA test wordt achterhaald waar jouw huid naar verlangt. Zo ben je precies op de hoogte van jouw persoonlijke behoeften op basis van wetenschappelijk onderzoek. Zo kun je gericht aan de slag om eindelijk de resultaten te behalen waar je al zo lang van droomt. Op vrijdag 15 maart is iedereen om 16.00 uur van harte welkom bij Skintology, tijdens het 4e gratis evenement: Where Science Meets Beauty.

Wat kun je verwachten?

  • Bubbles & Bites ter ere van International Womens Day
  • Presentatie van de Aging Expert over SkinDNA met informatie en ruimte voor vragen
  • Goodiebags en kans op leuke prijzen
  • Leuke verrassingen

Locatie

Reageer op dit bericht