Agenda

Het geheim van de Kempen

Wielertoertocht: Het geheim van de Kempen

Wanneer: 21 mei 2017 Waar: Cinecitta Entree: €10,00

Wielertoertocht: Het geheim van de Kempen

Op zondag 21 mei 2017 vindt de zesde editie plaats van Wielertoertocht Het Geheim van de Kempen. Niet alleen voor de fanatiekelingen op de racefiets, maar ook voor recreatieve fietsers.

Het geheim van de Kempen

Op zondag 21 mei, als afsluiting van het wielervoorjaar 2017, de toertocht Het Geheim van de Kempen, inmiddels alweer de zesde editie. Tussen  8.00 en 10.00 uur starten bij Cinecitta in de Willem II straat de  fietsers voor de toertocht van 135 of 75 kilometer. De route voert langs heidevelden, weiden, akkers, bossen en vennen in de Nederlandse en Belgische Kempen.

Afgelopen jaar waren de deelnemers, die overal vandaan kwamen, tot zelfs uit Zeeuws-Vlaanderen toe, unaniem vol lof over de catering onderweg, de zorgvuldige bewegwijzering en de prachtige route. En uiteraard ook over de ontspannen nazit, met veel onwaarschijnlijke, maar toch waargebeurde wielerverhalen.

Het Geheim van de Kempen is  een geweldig project voor zowel actieve als niet-actieve fietsers. Het omvat entertainment, informatie, film, literatuur en sport. Al met al volstrekt uniek.

Blijf het project volgen op deze site en op Facebook.

Praktische informatie

  • Locatie: Start/Stop bij Cinecitta
  • Datum: Zondag 21 mei
  • Tijd: Start tussen 08:00 en 10:00 uur
  • Deelname: €10,00 voor NFTU leden, €12,50 contante betaling

Locatie

Reageer op dit bericht