Agenda

Wij Zijn 13!

Wij Zijn 13! in Poppodium 013 (AFGELAST!)

Wanneer: 6 juni 2020 van 16:00 tot 00:00 Waar: Poppodium 013 Entree: €21,-
Bestel tickets

Wij Zijn 13! in Poppodium 013 (AFGELAST!)

Op zaterdag 6 juni wordt 013 Poppodium omgetoverd tot indoor-festivalterrein en genieten maar liefst 2000 jongeren voor het eerst zonder ouders van hun ‘eigen’ festival vol spectaculaire optredens, workshops & meet-and-greets tijdens Wij Zijn 13!

Wij Zijn 13! is een bijzonder festival, je kunt het namelijk maar één keer in je leven bezoeken. Als je in 2020 dertien was, bent of wordt heb je toegang tot het festival.

Festivalbosses

Samen met 19 enthousiaste #festivalbosses bouwt 013 aan het ultieme festival voor dertienjarigen. Marketingmanager Emiel Haring: “Wij kunnen niet weten wat dertienjarigen tof vinden omdat we er te ver vanaf zitten qua leeftijd én omdat de ontwikkelingen zo supersnel gaan. De input van de festivalbosses is dus héél belangrijk.”

Eerste namen

Tegelijkertijd met de aankondiging van Wij Zijn 13! zijn ook de eerste namen bekend gemaakt. Namen die bovenaan de lijstjes van de #festivalbosses stonden. Zo komt de immens populaire rapper Snelle naar Tilburg om hits als Reünie en Smoorverliefd te spelen. Daarnaast bouwen ook STUK en Kalvijn, beiden enorm populair op YouTube, een feestje in de Main. Tot slot, is ‘rising star’ Delany van de partij. De komende weken maakt de organisatie meer programma-onderdelen bekend.

Tickets

Tickets voor Wij Zijn 13! zijn verkrijgbaar via de website van Poppodium 013. De tickets kosten €21 per stuk.

Locatie

Reageer op dit bericht