Agenda

Willem II

Willem II – ADO Den Haag

Wanneer: 14 december 2018 van 20:00 tot 21:45 Waar: Willem II Tilburg Entree: Afhankelijk van het vak
Bestel tickets

Willem II – ADO Den Haag

Aan de Goirleseweg ligt het Koning Willem II Stadion. Dit is al sinds jaar en dag het onderkomen van voetbalclub Willem II. Wedstrijden van de club leveren vaak spektakel op en staan garant voor een leuk dagje uit met vrienden of de hele familie. 

Een wedstrijd van de trots van Tilburg bezoeken, is meer dan 90 minuten voetbal. Voor en na de wedstrijd kun je een hapje en drankje nuttigen bij Supporterscafé D’n Beitel, de fanshop is geopend en er worden regelmatig extra evenementen rondom de wedstrijden georganiseerd.

De wedstrijden van Willem II zijn ook altijd sfeervol. De fanatieke tribune van de Tricolores, de KingSide, is namelijk het gehele seizoen uitverkocht.

Een wedstrijd van Willem II bezoeken

Dat kan! Hoewel de KingSide is uitverkocht, kun je voor de andere wedstrijden nog kaarten aanschaffen. Dit kan op de website www.besteljekaartje.nl. Hier staan ook de tarieven van de verschillende vakken en de veiligheidsrestricties. Voor sommige wedstrijden heb je namelijk een SeizoenClubCard of ClubCard nodig om kaarten te bestellen

Locatie

Reageer op dit bericht