Agenda

Winnie de Poeh

Pathé Kleuterbios: Winnie De Poeh bij Pathé Tilburg

Wanneer: 22 oktober 2017 van 10:30 tot 12:00 Waar: Pathé Entree: €8,-
Bestel tickets

Pathé Kleuterbios: Winnie De Poeh bij Pathé Tilburg

Tijdens de Pathé Kleuterbios vertoont Pathé Tilburg voor kinderen van 3 tot 6 jaar de allerleukste kinderfilms. Op zondag 22 oktober staat de film Winnie de Poeh op het programma.

Tijdens de film staan de lichten niet helemaal uit en staat het geluid wat zachter dan normaal. Bovendien krijgen de kinderen een kleurplaat en diploma plus een hapje en drankje voor tijdens de film (Pathé Kids Combo).

Winnie de Poeh

Walt Disney Studios keert terug naar het Honderd Bunderbos van Winnie de Poeh. In 2011 verscheen voor het eerst in 35 jaar een Poeh avontuur in de bioscoop. Nu is het tijd voor een nieuw verhaal. In deze nieuwe film zie je de eigenaardige, charmante, maar vooral lieve Winnie de Poeh samen met zijn vriendjes Teigertje, Konijn, Knorretje, Kanga, Roe en natuurlijk Iejoor, die wederom zijn staart kwijt is. “Een staart is er of is er niet’ zegt Poeh. “En die van jou… die is er niet”. Uil stuurt de hele bende er op uit om Janneman Robinson te redden van een niet-bestaande boef. Het wordt uiteindelijk een heel drukke dag voor de beer die alleen maar wat honing wilde halen.

De vijf geschreven verhalen door A.A. Milne die eerder door Disney zijn gemaakt in de klassieke handgetekende stijl, zijn de inspiratie voor deze film.

In het kort

  • Datum: zondag 22 oktober 2017
  • Tijd: 10.30 – 12.00 uur
  • Locatie: Pathé Tilburg (Pieter Vreedeplein)
  • Entree: €8,-

Voor meer informatie kun je ook op de website van Pathé Tilburg kijken.

Locatie

Reageer op dit bericht