Agenda

winterbarbecue

Winter BBQ bij The Cat’s Back

Wanneer: 20 december 2019 van 16:00 tot 21:00 Waar: The Cat's Back Entree: Gratis

Winter BBQ bij The Cat’s Back

Na een aantal geslaagde BBQ’s op het terras van The Cat’s Back afgelopen zomer, komt Danny’s BBQ terug met een wintereditie! Op vrijdag 20 december vanaf 16:00 kun je op het winterse terras terecht voor een gezellig borrel met heerlijke gerechten van de winterbarbecue, zoals je deze van The Cat’s Back gewend bent!

Naast kerstbomen, lampjes een grote bbq-smoker en een kampvuur, draait Dj sueside de lekkerste hip-hop in de nodige kerstsfeer. Het begint buiten, maar gaat tot de late uurtjes binnen door. De entree is gratis, kom op tijd voor de BBQ want op = op. De BBQ is aan van 16:00 tot ongeveer 21:00 uur.

Check het BBQ menu in het evenement!

Meer info

  • Vrijdag 20 december
  • 16.00 – 21.00 uur
  • Gratis entree

Winter in Tilburg

Van 6 december tot en met 5 januari staat de Tilburgse binnenstad in het teken van Winter in Tilburg. Gedurende deze maand staat er een ijsbaan op de Heuvel, een levende kerststal op het Pieter Vreedeplein, is de stad prachtig versierd, staan er overal kraampjes en zijn er veel extra koopmomenten. Ook barst de binnenstad van de winterse evenementen. Check de agenda voor alle evenementen, of lees deze artikelen voor meer informatie:

Locatie

Reageer op dit bericht