Agenda

winter love festival

Winter Love Festival bij Groenrijk Tilburg

Wanneer: 5 november 2017 van 12:00 tot 17:00 Waar: Groenrijk Tilburg Entree: Gratis

Winter Love Festival bij Groenrijk Tilburg

Op 4 & 5 november organiseert Groenrijk Tilburg een feestelijk festivalweekend en trappen ze het winterseizoen af met allerlei leuke activiteiten voor jong en oud.

Sprookjesachtige theaterspot

Kom naar de sprookjesachtige theaterspot in het groen. Hier programmeren ze tijdens het festivalweekend bijzondere activiteiten voor alle leeftijden. Zo beleef je hier unieke akoestische optredens van Fontys Rockacademie studenten (Fontys Impresariaat Kunsten) en kunnen de allerkleinsten zich in de love seats nestelen en luisteren naar de verhalen van onze verhalenverteller. Voor het meest actuele programma check je hun Facebookpagina of website.

Gratis creatieve workshops

Niets zegt meer ‘ik hou van jou’ dan een zelfgemaakt cadeau. Schuif aan bij de gratis workshops in het “Do it Yourself” atelier. Hier maak je onder begeleiding van de workshopleiders de leukste festival letterslinger voor thuis. Kinderen kunnen op ieder moment aan tafel schuiven. Aanmelden is niet nodig!

Festival Foodmarket

Natuurlijk hebben ze ook aan de inwendige mens gedacht. De Proeftuin wordt tijdens de festivalmaanden getransformeerd tot Festival Streekwinkel. Hier serveren ze gerechten gemaakt van lokale producten. Zin in een bakje koffie tussen het shoppen door? Dat kan op het sfeervolle terras. Je kunt er ook terecht voor ontbijt, lunch, borrel of een take away festivalsnack.

Kerstinspiratie

GroenRijk Tilburg goes Xmas! Kerstshow bezoeken? Ga naar de kerstshow in het “Christmas Experience Centre”. Natuurlijk zet je in de kerstperiode een mooie kerstboom vol met lampjes en kerstballen. Maar er zijn nog zoveel meer sfeervolle opties. Kom naar de kerstshow van GroenRijk Tilburg om de nieuwste trends te spotten!

groenrijk-winter-3

GroenRijk Tilburg trakteert

Op vertoon van je gratis festivalticket krijg je bij de kassa nog een extra traktatie mee naar huis. Bezoek de website voor meer informatie.

Programma

  • Workshop festival letterslinger maken door Ontwerkcirkel, atelier area, 12:00 – 17:00 uur
  • Optreden Sanne Rambags, Theatertuin en Proeftuin, 12:00 – 13:30 uur
  • Lifestyletalk door Willemijn van den Broek, Foodmarket, 12:30 – 13:30 uur
  • Foodtalk Hanne Clemens alias Miss Havermout, Foodmarket, 14:00 – 15:00 uur
  • Winterverhalen door Claire van Vessem en Suuz van de Vaart, Theatertuin, 14:00 – 15:00 uur
  • Fooddemo olijfolie door Francisca Torreman Diaz, Foodmarket, 15:00 – 17:00 uur
  • Optreden Luna Lopez, Theatertuin en Proeftuin, 15:00 – 16:30

* Winkel open van 12.00 – 17.00u

On stage tijdens het Winter Love Festival

Sanne Rambags is een singer-songwriter die met haar warme stem poëtische teksten en melancholische klanken tevoorschijn tovert. Zij wordt geïnspireerd door zangeressen als Susanne Abbuehl, Joni Mitchell en Elina Duni. Sanne wordt geraakt door deze muzikanten, omdat ze spelen met ongelooflijk veel intentie. Luna López is een haast betoverend duo. Bestaat er zoiets als een muzikale soulmate? Kijk en luister naar Luna López en je weet het antwoord op die vraag. Op het moment dat Lilly en Carlotta elkaar zagen, nog voordat er ook maar één woord gesproken was, bestond Luna López eigenlijk al. De zangeres en gitariste voelen elkaar aan, vullen elkaar aan en weten elkaar én anderen te inspireren met hun muziek.

Inspirerende food & lifestyle talks

Speciaal voor deze eerste editie hebben we bijzondere, jonge sprekers weten te strikken die ons alle ins & outs vertellen over de laatste food- en interieurtrends. Hanne Clemens, alias Miss Havermout, volgt de studie Food Innovation aan de HAS in ’s-Hertogenbosch en omschrijft zichzelf als fulltime foodie. Haar liefde voor eten deelt ze op haar foodblog Miss Havermout waarmee ze mensen wil enthousiasmeren voor gezonde ontbijtjes waarvoor je je bed wél uit wilt rollen. Lifestyle expert en trendwatcher Willemijn van den Broek, sinds kort afgestudeerd aan de opleiding Fontys International Lifestyle Studies, schuift beide dagen rond het middaguur aan en komt haar verhaal doen over groene en gezonde interieurs. Check het programma voor de exacte tijden.

Bijzondere lokale samenwerkingen

Speciaal voor het Winter Love Festival is GroenRijk Tilburg bijzondere lokale samenwerkingen aangegaan. Partners zijn o.a. Fontys International Lifestyle Studies, Impresariaat Kunsten Fontys, Beans & Bites, Ontwerpcirkel en Torreman Diaz, Buro Heldth, Redsun Media, TekstTelt, Ontwerpstudio Anouk van Roosmalen en Miss Havermout. Het eventconcept van het GroenRijk Winter Love Festival is ontwikkeld door evenementenbureau VetGroen.

groenrijk-winter

Locatie

Reageer op dit bericht