Agenda

winter love festival

Winter Love Festival bij Groenrijk Tilburg

Wanneer: 4 november 2017 om 09:00 uur tot 4 oktober 2017 om 17:00 uur Waar: Groenrijk Tilburg Entree: Gratis

Winter Love Festival bij Groenrijk Tilburg

Op 4 & 5 november organiseert Groenrijk Tilburg een feestelijk festivalweekend en trappen ze het winterseizoen af met allerlei leuke activiteiten voor jong en oud.

Sprookjesachtige theaterspot

Kom naar de sprookjesachtige theaterspot in het groen. Hier programmeren ze tijdens het festivalweekend bijzondere activiteiten voor alle leeftijden. Zo beleef je hier unieke akoestische optredens van Fontys Rockacademie studenten en kunnen de allerkleinsten zich in de love seats nestelen en luisteren naar de verhalen van onze verhalenverteller. Voor het meest actuele programma check je hun Facebookpagina of website.

Gratis creatieve workshops

Niets zegt meer ‘ik hou van jou’ dan een zelfgemaakt cadeau. Schuif aan bij de gratis workshops in het “Do it Yourself” atelier. Hier maak je onder begeleiding van de workshopleiders de leukste festival letterslinger voor thuis. Kinderen kunnen op ieder moment aan tafel schuiven. Aanmelden is niet nodig!

Festival Foodmarket

Natuurlijk hebben ze ook aan de inwendige mens gedacht. De Proeftuin wordt tijdens de festivalmaanden getransformeerd tot Festival Streekwinkel. Hier serveren ze gerechten gemaakt van lokale producten. Zin in een bakje koffie tussen het shoppen door? Dat kan op het sfeervolle terras. Je kunt er ook terecht voor ontbijt, lunch, borrel of een take away festivalsnack.

Kerstinspiratie

GroenRijk Tilburg goes Xmas! Kerstshow bezoeken? Ga naar de kerstshow in het “Christmas Experience Centre”. Natuurlijk zet je in de kerstperiode een mooie kerstboom vol met lampjes en kerstballen. Maar er zijn nog zoveel meer sfeervolle opties. Kom naar de kerstshow van GroenRijk Tilburg om de nieuwste trends te spotten!

GroenRijk Tilburg trakteert

Op vertoon van je gratis festivalticket krijg je bij de kassa nog een extra traktatie mee naar huis. Bezoek de website voor meer informatie.

Programma

  • Workshop festival letterslinger maken, atelier area
  • Fooddemo koffiebonen branden, foodmarket
  • Optreden Laura Beekman, Theatertuin
  • Foodtalk Hanne Clemens, Foodmarket
  • Winterverhalen, Theatertuin
  • Lifestyletalk Willemijn van den Broek, Foodmarket
  • Fooddemo olijfolie, Foodmarket
  • Optreden Lisa van Nes, Theatertuin

* Winkel open van 09.00 – 17.00u

On stage tijdens het Winter Love Festival

Tijdens deze eerste festivaleditie pakken we extra feestelijk uit met optredens van talentvolle (oud-) studenten van de Tilburgse Rockacademie en het Conservatorium. Het is bijna onmogelijk om singer-songwriter Laura Beekman (bekend van Giels Talentenjacht en de titelsong Hartenstrijd) in één zin te vangen. We kunnen in ieder geval zeggen dat ze sprankelt op het podium en dat ze het publiek meeneemt in haar grote spelplezier. Lisa van Nes is een jonge singer-songwriter om in de gaten te houden. Ze neemt haar publiek mee naar een plek waar de zon schijnt, het gras naar een nieuw seizoen ruikt en je lekker eten met fijne mensen deelt. Zo’n plek waar je gewoon thuis bent.

Inspirerende food & lifestyle talks

Speciaal voor deze eerste editie hebben we bijzondere, jonge sprekers weten te strikken die ons alle ins & outs vertellen over de laatste food- en interieurtrends. Hanne Clemens, alias Miss Havermout, volgt de studie Food Innovation aan de HAS in ’s-Hertogenbosch en omschrijft zichzelf als fulltime foodie. Haar liefde voor eten deelt ze op haar foodblog Miss Havermout waarmee ze mensen wil enthousiasmeren voor gezonde ontbijtjes waarvoor je je bed wél uit wilt rollen. Lifestyle expert en trendwatcher Willemijn van den Broek, sinds kort afgestudeerd aan de opleiding Fontys International Lifestyle Studies, schuift beide dagen rond het middaguur aan en komt haar verhaal doen over groene en gezonde interieurs. Check het programma voor de exacte tijden.

Bijzondere lokale samenwerkingen

Speciaal voor het Winter Love Festival is GroenRijk Tilburg bijzondere lokale samenwerkingen aangegaan. Partners zijn o.a. Fontys International Lifestyle Studies, Fontys Hogeschool voor de Kunsten/Rockacademie, Beans & Bites, Ontwerpcirkel en Torreman Diaz. Het eventconcept van het GroenRijk Winter Love Festival is ontwikkeld door evenementenbureau VetGroen.

Locatie

Reageer op dit bericht