Agenda

winterdroom beekse bergen

Winterdroom in de Beekse Bergen

Wanneer: 15 december 2017 om 12:00 uur tot 14 januari 2018 om 20:00 uur Waar: Safaripark de Beekse Bergen Entree: Regulier entreeticket
Bestel tickets

Winterdroom in de Beekse Bergen

Na twee jaar Africa by Light komt Safaripark Beekse Bergen dit jaar met iets nieuws: Winterdroom. Het dierenpark blijft dit jaar langer open waardoor je de mogelijkheid hebt om een nachtsafari te maken. Zo kun je in het donker de natuur en dieren in het park ontdekken.

Overdag kun je op safari met de auto, boot, bus of te voet. Zodra het gaat schemeren blijft het park open zodat je ook in het donker oog in oog staat met de dieren. Je kunt wandelen over het blacklight pad en onderweg kom je rangers tegen die spannende verhalen vertellen. Je kunt de avondsafari natuurlijk te voet doen, maar je kunt ook bij een ranger in de bus of in de boot stappen. Daar krijg je alles te horen over hoe dieren zich gedragen in de nacht. Je hoeft niet bang te zijn dat je niets ziet: met speciaal licht kun je op zoek naar de dieren.

Winterdroom

En zoals je van de Beekse Bergen kunt verwachten, is het park ook dit jaar weer prachtig aangekleed met duizenden lichtjes. In vijf verschillende droomwerelden en op alle pleinen is winterse gezelligheid, vuur, muziek en lekkers. Zo kun je luisteren naar verhalen van de Afrikaanse dromenvanger, kun je mee-eten van de African Braai en kom je letterlijk in een droom terecht van mist en sneeuw.

Praktische informatie

Winterdroom is van vrijdag 15 december tot en met zondag 14 januari te bezoeken met een regulier entreeticket of een jaarkaart. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het evenement of de avondsafari’s.

Locatie

Reageer op dit bericht