Agenda

Dwalerij

Wintereditie zondagsmarkt Dwalerij in het Dwaalgebied

Wanneer: 15 december 2019 van 12:00 tot 17:00 Waar: Noordstraat en Nieuwlandstraat Entree: Gratis

Wintereditie zondagsmarkt Dwalerij in het Dwaalgebied

Op zondag 15 december is het weer tijd voor zondagsmarkt Dwalerij! Tussen 12.00 en 17.00 uur zijn er weer volop gezellige kraampjes, terrasjes, restaurantjes en winkels in knusse feestdagensfeer. Lekker dwalen door de gezelligste winkelstraten van Tilburg met volop muziek, theater en gezelligheid.

Kerstshoppen en gezelligheid

Laat je verrassen door theater en muziek op straat, en shop ondertussen de meest originele kerstcadeautjes bij elkaar. En rust vooral tussendoor ook even uit bij een van de bankjes en vuurtjes of doe een wens bij de kerstballenwensfontein! Dus trek je dikste jas aan, knoop je kerstigste sjaal om, zet je warmste muts op. Draag je liever snowboots en oorwarmers? Dat mag natuurlijk ook. Als je maar lekker komt winterdwalen!

Een markt in december? En dat buiten? Is dat niet veel te koud?

Nee hoor! Want op de speciale vermakelijke wintereditie van de Dwalerij in de Noordstraat en de Nieuwlandstraat ga je vanzelf gloeien! Is het niet van de gezellige drukte en de feestelijke uitstraling, dan is het wel van de blije mensen die je er ontmoet, van het hartverwarmend leuke aanbod of van de allerleukste doe-dingen! Warm je op aan de kleine vuurtjes, dans je warm op kerstliedjes of daag iemand uit voor een spannend potje stokvangen. En vergeet ook vooral niet een erwtensoep, glühwein, warme chocomel of wafel te proeven, hoor! Allemaal lekker warm dus

Over Dwalerij

De Dwalerij vindt plaats in, hoe kan het ook anders, het Tilburgse Dwaalgebied. De exacte straten zijn de Noordstraat en de Nieuwlandstraat. Je vindt onder andere kleding, vinyl, grafisch werk en streekproducten op de markt. Daarnaast zijn er genoeg leuke lunchrooms en koffiezaakjes om tussendoor een korte stop te maken. Wil je meer weten over de Dwalerij? Neem dan eens een kijkje op de gloednieuwe website!

Locatie

Reageer op dit bericht