Agenda

wandeltocht

Winterwandeltocht WSV Hart van Brabant

Wanneer: 10 december 2017 van 09:00 tot 17:00 Waar: Tilburg.com Entree: vanaf €2,50

Winterwandeltocht WSV Hart van Brabant

Wandelsportvereniging Hart van Brabant organiseert op zondag 10 december de tweede wandeltocht van de winterwandelingen seizoen 2017 –2018.

Wandeltocht

Het is voor de 57e maal dat de Tilburgse wandelsportvereniging deze serie tochten organiseert. Je start weer vanaf café Boerke Mutsaers aan de Vijverlaan 2 in Tilburg voor afstanden van  5, 13, 23 of 33 kilometer. De starttijd voor de 33 km. is 9.00 uur. De overige afstanden kunnen starten vanaf  9.00 uur tot 11.00 uur. Alle deelnemers dienen zich voor 17.00 uur af te hebben afgemeld. De keuze van de afstand is niet verplicht, je hoeft niet elke keer dezelfde afstand te lopen.

Routes

De afstanden gaan per tocht een andere richting in van de omgeving van Tilburg en bevatten veelal de bosrijke omgeving van de streek. Ook het op dit moment populaire Nordic Walken heeft bij Hart van Brabant een kans om te gaan genieten van de prachtig en bepijlde parcours rondom Tilburg.

Op de routes van de 33 km. zijn twee wagen rustplekken plus een rust café. De dertien en drieëntwintig km routes zijn voorzien van een rust café. De routes gaan deze tocht richting van Tilburg west, via het Wandelbos, richting landgoed Lobelia en naar De Moer en Loon op Zand om via de bossen van De Mast weer terug te keren naar Tilburg.

Inschrijven

Het inschrijfgeld voor de 35 km. 4.50 euro zonder herinnering. Voor de overige afstanden €2,50 zonder herinnering Leden van wandelsportbonden genieten €1,00 korting. Inschrijven met herinnering is per afstand €1,00 extra.

 

Locatie

Reageer op dit bericht