Agenda

voetbal pub quiz

WK Voetbal Pub Quiz in Café Bolle

Wanneer: 20 juni 2018 van 20:30 tot 23:00 Waar: Café Bolle Entree: €5,-

WK Voetbal Pub Quiz in Café Bolle

Het is het jaar van het WK voetbal en wat kun je dan beter doen naast voetbal kijken, inderdaad, een Pub Quiz houden! Helaas doet Nederland niet mee dit jaar, maar dat weerhoudt Café Bolle er niet van een WK Voetbal Pub Quiz te organiseren. Wie won bijvoorbeeld het WK in 1982? Wie werd in 2014 de Flying Dutchman genoemd? En hoe vaak heeft Nederland eigenlijk het WK gewonnen?

Test jouw WK-kennis

Denk jij alles te weten over voetbal? Raap dan je beste vrienden bijeen en wie weet redden jullie de eer van het Nederlands elftal. Inschrijven is wel verplicht en dat doe je door het café te mailen. Geef jouw teamnaam door, het aantal deelnemers (minimaal twee, maximaal zes) en fris je kennis nog even gauw op, want jullie willen natuurlijk wel met een prijs naar huis.

Geen WK, wel een voetbal pub quiz

Het is niet voor het eerst dat Nederland het WK mist, ook in 2002 wist ons kikkerlandje zich niet te kwalificeren. In de jaren ’80 mislukte het helemaal, want toen kwalificeerde het Nederlands Elftal zich niet in dit decennium. De Pub Quiz is in ieder geval een troost voor de voetbalfanaat, want zo wordt er wel voor de sfeer gezorgd.

En wil je helemaal niets missen van het WK? Dan vind je hier het complete speelschema.

Meer info

  • Locatie: Café Bolle, Piusplein
  • Tijd: 20.30 uur
  • Entree: €5,-
  • Meer info: check de Facebookpagina

Locatie

Reageer op dit bericht