Agenda

woezel

Woezel & Pip in Theaters Tilburg

Wanneer: 23 september 2017 van 13:30 tot 16:30 Waar: Theaters Tilburg Entree: Vanaf €17,-
Bestel tickets

Woezel & Pip in Theaters Tilburg

Wegens groot succes vorig seizoen, zijn de populairste hondjes van Nederland terug in Theaters Tilburg met Op zoek naar de Sloddervos, een heerlijke spin-off van de succesvolle bioscoopfilm. Op zaterdag 23 september kunnen alle peuters genieten van hun grootste vriendjes. Woezel & Pip zijn om 13:30 uur en 15:30 uur te zien.

Woezel & Pip

Charlie, het kleine neefje van Woezel & Pip, komt in het theater bij de hondjes logeren. De Wijze Varen is bijna jarig, dus het is groot feest. Maar dan blijkt zijn cadeau spoorloos verdwenen. Komt het soms door de Sloddervos? Die pakt alles wat je niet opruimt, heeft de Wijze Varen gezegd. Woezel & Pip geloven er niks van. Er verdwijnen alleen steeds meer spullen… Zonder cadeau is het natuurlijk geen feest. Samen met hun vriendjes gaan Woezel & Pip op speurtocht in dit kleurrijke theateravontuur voor de allerkleinsten.

Meedoe-tip en meet-and-greet

Hoe ziet de Sloddervos er eigenlijk uit? Teken, knip, plak en knutsel jouw eigen Sloddervos en lever hem vooraf in bij de stand. Na afloop van de voorstelling kun je naar de foyer gaan voor een knuffel van Woezel & Pip!

Kaartverkoop

Op zoek naar Sloddervos vindt plaats op zaterdag 23 september om 13:30 & 15:30 uur (dit zijn dus twee losse voorstellingen van 1 uur!) in de schouwburgzaal van Theaters Tilburg. Tickets zijn te bestellen via de website, aan de balie van InfoService & Tickets of telefonisch via 013 543 22 20.

Locatie

Reageer op dit bericht