Agenda

Kom op voor de Boemel

“Wonderdagavondconcert” met Harry Hendriks & Mike Roelofs

Wanneer: 12 juli 2018 van 20:30 tot 23:00 Waar: Theater De Boemel Entree: Gratis

“Wonderdagavondconcert” met Harry Hendriks & Mike Roelofs

Aanstaande donderdagavond is er weer een “Wonderdagavondconcert” op het buitenpodium van Theater De Boemel in de Spoorzone, met Harry Hendriks en Mike Roelofs.

Wonderdagavondconcert

Harry Hendriks is een begenadigd muzikant. Meester gitarist, songwriter, big band leider en docent. Was jarenlang vaste begeleider van Gerard van Maasakkers en begeleidt diverse artiesten, speelt in de band Tip Jar en heeft zijn eigen John Mayer en Paul Simon Tribute bands.
Nu is het tijd om hem de ruimte te geven zijn eigen prachtige liedjes te spelen maar zal zeker ook een paar pareltjes van zijn muzikale helden laten horen, vooral van Paul Simon.

Mike Roelofs is een virtuoze pianist, componist en noemt zichzelf ook audio avonturier. Kan vele stijlen muziek spelen met Jazz en geïmproviseerde muziek als basis. Maar ook hij begeleidt Gerard van Maasakkers en speelt ook in tribute bands van Harry dus is het niet zo gek dat hij hem zal begeleiden. Maar zal ook niet schuwen zijn solo werk te laten horen.

Mike is bekroond met verschillende prijzen waaronder de compositie prijs van de Dutch Jazz Competition tijdens het North Sea Jazz festival 2008 en de Annie MG Schmidt prijs voor beste theaterlied van 2013. Als pianist is Mike actief door heel Europa en ook daarbuiten/

En nu dus in theater De Boemel; je zult verbaasd zijn van hun veelzijdigheid en muzikaliteit!! Kom genieten van prachtige muziek in een mooie ambiance! Het concert start om 20:30 uur en toegang is gratis.

Locatie

Reageer op dit bericht