Agenda

WOO HAH! Festival in Spoorzone Tilburg

Wanneer: 30 juni 2017 tot 1 juli 2017 Waar: Spoorzone

WOO HAH! Festival in Spoorzone Tilburg

Vrijdag 31 juni en zaterdag 1 juli keert het WOO HAH! Festival weer terug naar de Spoorzone in Tilburg. WOO HAH! Festival is een groot evenement dat zich vooral richt op de hiphop muziek.

WOO HAH! Festival

WOO HAH! is een gloednieuw, ambitieus en internationaal hiphopfestival georganiseerd door ons bekende 013 Poppodium en Mojo Concerts. Het hiphopfestival met vier verschillende area’s biedt plaats aan meer dan dertig acts.

De eerste editie vond in 2014 plaats in de Spoorzone in Tilburg, binnen het Koepelhalcomplex en de Wagenmakerij. Een unieke, industriële locatie die zich ideaal leent voor dit festival. WOO HAH! zal in 2017 weer terug keren naar de Spoorzone!

Wij hebben de hoogtepunten van het WOO HAH! Festival 2016/2017 voor jullie op een rijtje gezet!

Tweedaags festival

Het WOO HAH! Festival was de voorgaande jaren een ééndaags festival. In 2017 hebben ze er speciaal voor jullie een extra dag achteraan geplakt, omdat dit Tilburgse hiphopfestival in 2016 is gegroeid van 6.000 naar 11.000 bezoekers. Een goede reden om het festival uit te breiden en breder te programmeren dus.

Bereikbaarheid

De organisatie van het WOO HAH! Festival stelt voor om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Het festivalterrein bevind zich direct achter het centraal station van Tilburg, dit terrein is gemakkelijk te bereiken met zowel de trein als de bus. Het is natuurlijk ook mogelijk om op de fiets te komen, deze kun je plaatsen naast het festivalterrein, in het centrum van Tilburg of eventueel bij het centraal station. Als je met de auto wil komen dan kan dat natuurlijk ook, deze kun je in verschillende parkeergarages/plaatsen neerzetten in het centrum van Tilburg.

Sfeerimpressie

Voor een sfeerimpressie kun je de foto’s van voorgaande jaren gemaakt door de fotografen van Tilburg.com bekijken!

Locatie

Reageer op dit bericht