Agenda

Woonsalon

Woonbeurs Woonsalon in de LocHal

Wanneer: 26 oktober 2019 van 10:00 tot 15:00 Waar: LocHal Entree: Gratis

Woonbeurs Woonsalon in de LocHal

Op zaterdag 26 oktober opent de Woonsalon, dé woonbeurs in de regio Tilburg, weer haar deuren. Een bezoek aan de Woonsalon is de uitgelezen kans om in één keer op de hoogte te zijn van het huidige en toekomstige aanbod van nieuwbouwwoningen in de regio Tilburg. Bezoekers kunnen zich dit jaar volop oriënteren op een nieuw huis.

Het woningaanbod, in nieuwbouwprojecten zoals De Hoogheden, Park Centraal, Nobelstraat, Mariënkroon, Abdijhof, Abdijkwartier, Mooi Wonen, De Bankier en Moerenburcht, wordt gepresenteerd op de beursvloer.

Zelfbouw, verbouw, verduurzamen en  financiën

Ook is er aandacht voor de mogelijkheden om zelf een woning te bouwen, met Ruimte voor Ruimte die bouwkavels aanbiedt in de regio Tilburg en Livingstone Welkom Thuis en BBAN die mensen helpen om hun droomhuis te realiseren. Als je meer wilt weten over energieopwekking en energiebesparing dan is het de moeite waard om vrijblijvend een gesprek aan te gaan met de experts van Aarde.nl. Zij kunnen geïnteresseerden zeker meer vertellen over verschillende duurzame technologieën die je in je woning kunt toepassen.

Bij de aankoop van een nieuw huis of een bouwkavel, of het verduurzamen van de huidige woning, komen ook vaak financiële vragen om de hoek kijken. Die kunnen op de beursvloer gesteld worden aan de onafhankelijke financiële adviseurs van Veldsink-van Son. Zij staan iedereen graag te woord.

Gratis toegankelijk

De Woonsalon is gratis toegankelijk en op zaterdag 26 oktober van 11:00 uur tot 15:00 uur geopend voor publiek. De beursvloer bevindt zich op de eerste verdieping, bij Seats2Meet, in de LocHal aan de Burgemeester Broxlaan 1000 in Tilburg. Meld je als bezoeker aan via www.woonsalon.nl en maak kans op een mooie prijs.

Locatie

Reageer op dit bericht