Agenda

afwas talent

Wooncafé financiële woonvragen in Studio Tilburg

Wanneer: 4 mei 2017 van 19:00 tot 21:00 Waar: Studio Entree: Gratis

Wooncafé financiële woonvragen in Studio Tilburg

Kom 4 mei langs bij Studio Tilburg en stel je woonvragen. Iedereen die financiële woonvragen heeft, kan voortaan elke eerste donderdagavond van de maand terecht bij Studio Tilburg. Daar houdt Rabobank Tilburg en omstreken maandelijks een Wooncafé van 19:00 – 21:00 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je je woonvragen stellen aan Financieel Adviseurs, zodat je goed voorbereid op huizenjacht kunt.

Wooncafé

De Rabobank vindt het belangrijk dat iedere huizenzoeker goed voorbereid is op financieel gebied. Wat kan ik maximaal lenen? Wat betekent dat voor mijn maandlasten? Wat kan ik extra investeren in de verbouwing van een huis? Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom zorgt de Rabobank voor meerdere mogelijkheden om goed te oriënteren.

Naast het maandelijkse Wooncafé in Studio Tilburg, is het ook iedere eerste zaterdag van de maand mogelijk om vrijblijvend binnen te lopen bij het Rabobank Ontmoetingscentrum aan de Spoorlaan in Tilburg. Het Rabobankkantoor aan de Heyhoefpromenade in de Reeshof is iedere derde zaterdag geopend voor inloop over wonen. En voor degenen die liever zelf online oriënteren is er het Rabo Hypotheekdossier op de website van de Rabobank.

Meer informatie

  • Locatie: Studio Tilburg
  • Datum: Donderdag 4 mei
  • Tijd: 19:00 tot 21:00 uur

Locatie

Reageer op dit bericht