Agenda

Workshop bij Munsel Meditation: In search of wisdom

Wanneer: 4 december 2021 van 14:30 tot 16:30 Waar: Munsel Meditation Entree: €32 p.p
Bestel tickets

Workshop bij Munsel Meditation: In search of wisdom

Op zaterdag 4 december kun je bij Munsel Meditation deelnemen aan de workshop ”In search of wisdom”. Het vindt plaats in Tilburg Reeshof en duurt van 14:30 tot 16:00. Lijkt jou dit leuk? lees dan snel verder!

In search of wisdom

Wat betekenen vertrouwen en geloof? Als we op een spirituele reis zijn, zullen we onszelf vroeg of laat vragen stellen. Ga ik in de goede richting? Kan ik vertrouwen hebben in mijn pad? We zullen delen hoe we verbinding kunnen maken met ons hart en onze geest door middel van meditatie en geloof. En hoe wetenschap en de spirituele reis elkaar kunnen ondersteunen.

De eigenaar

Munsel Meditation, een bedrijf van Sinsi Ong. Sinsi Ong geboren in 1971 is een meditatieleraar met een passie voor Tibetaans Boeddhisme en Soul muziek. Sinsi groeide op in een Chinees gezin. Sinds 1996 begon hij met het studeren en beoefenen van het Boeddhisme dit naar aanleiding van zijn eerste pelgrimstocht naar India. Hij raakte tijdens deze tocht gefascineerd en wilde zich graag verder verdiepen in zijn bevindingen. Van 2006 tot 2019 woonde Sinsi in een klooster en voltooide een traditionele driejarige retraite van meditatie en studie. Sinds 2019 woont hij in Tilburg en is hij gestart met Munsel Meditation. Hij wil hier andere mensen leren wat hij al die jaren heeft geleerd en zijn passie doorgeven aan hen die er voor open staan.

Interesse

Wil jij hierbij zijn? Aanmelden kan via de website van Munsel Meditation. Deelname kost €32,-.

Locatie