Agenda

Workshop Blijf bij Jezelf

Workshop Blijf bij jezelf door Leef Kwadraat

Wanneer: 16 oktober 2018 van 19:00 tot 21:00 Waar: Leef² Entree: €40,00
Bestel tickets

Workshop Blijf bij jezelf door Leef Kwadraat

Het doel is bewustwording van eigen behoeftes, gaan staan voor wat jij wilt en nodig hebt, contact maken met de ander zonder jezelf te verliezen. Na het succes van de introductieworkshop is het hek van de dam en tijd voor het echte werk! Iedere maand een workshop met een eigen thema, dit keer workshop Blijf bij Jezelf. Alle interventies die gedaan worden, passen bij het thema!

Workshop Blijf bij Jezelf

In de workshops komt veel aan bod in korte tijd. Daarnaast kan er niet op alle individuele ervaringen ingegaan worden, vanwege de aanwezigheid van meerdere mensen en de privacy die beschermd moet worden. Mocht je jouw ervaringen van de workshop nou verder willen uitdiepen, dan raad ik je aan om een afspraak te maken voor een individueel Leef²-consult. Dan kunnen we nog wat verder in gaan op jouw ervaring en wat je hiermee kunt. Een heel traject is dus totaal niet noodzakelijk of verplicht. Misschien kun je met een Samen²-workshop en 1 of 2 Leef²-consulten alweer vooruit.

Aanmelden

Meld je via het aanmeldformulier aan voor de Samen²-workshop naar keuze! De workshop gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen. Enkele dagen voor de datum van de workshop zal je een e-mail ontvangen met de definitieve uitnodiging. Zodra duidelijk is dat er voldoende aanmeldingen zijn, krijg je hierover tevens bericht.

Ben je enthousiast over een thema, maar komt de tijd je niet uit? Of is die datum net niet geschikt? Laat het mij dan weten! Gebruik het aanmeldformulier en klik ‘interesse in een nieuwe datum’ aan. Geef in de notitie aan welk thema je aanspreekt en welke datum/tijd je wel zou uitkomen. Bij meerdere meldingen kan deze workshop nog een keer terugkomen op een ander moment! De workshop begint om 19:30 uur en zal tot 21:00 uur duren.

Locatie

Reageer op dit bericht