Agenda

het zonnelicht

Workshop Body of Water bij Het Zonnelicht

Wanneer: 1 februari 2020 van 13:30 tot 17:00 Waar: Het Zonnelicht Entree: €50,-

Workshop Body of Water bij Het Zonnelicht

Op zaterdag 1 februari vindt de miniretraite Body of Water plaats bij Het Zonnelicht. De cursus wordt gegeven door Chantal van Heumenvan Mana Gezondheidspraktijk en Elise van Meene.

Mini-retraite

Weet je gedragen en geef je over aan de zachte flow die er deze middag zal ontstaan. Met als doel jou te laten ontspannen en te laten landen in je lichaam. Daarnaast wordt je uitgenodigd te genieten van de rust en de stroom van energieën die ontstaat. Een mini-retraite waarbij beweging van het lichaam en de vibraties van mooie live klanken gecombineerd worden.

Qi Gong, meditatie in beweging en fijne klanken

Chantal neemt je mee naar de stilte in jezelf door middel van de vloeiende bewegingen van Qi Gong en meditatie in beweging. Oefeningen waarin je kunt zakken in je lichaam, bewegen met wat er is en met wat mag gaan stromen.

Elise begeleid ons eerst met fijne klanken en neemt ons daarna mee op een reis van klank en trilling. Hierbij gebuikt ze instrumenten als klankschalen, dwarsfluit, drum en vooral ook, haar stem. Zij zal het water in jouw lichaam laten vibreren.

Prijzen

  • Early bird €45,-
  • Normaal €50,-
  • Daarnaast is er samenkorting en mogelijkheid tot het gebruik maken van de meedoenregeling.

Meer info

Locatie

Reageer op dit bericht