Agenda

positieve gezondheid

Workshop computergebruik voor senioren bij Bibliotheek Tilburg Centrum

Wanneer: 25 oktober 2018 van 10:00 tot 12:00 Waar: Bibliotheek Tilburg Centrum Entree: Gratis

Workshop computergebruik voor senioren bij Bibliotheek Tilburg Centrum

Senioren willen steeds vaker zelfstandig blijven wonen en de regie in eigen hand houden. Om deze senioren te ondersteunen en te adviseren organiseren de Bibliotheek Midden-Brabant, ContourdeTwern, het Rode Kruis, Wijkraad Koningshaven en KBO ’t Heike gezamenlijk vier interactieve workshops voor senioren waarin zelfredzaamheid centraal staat. Deelname is gratis en aanmelden vooraf is niet nodig.

Workshop Computergebruik

Op donderdag 25 oktober van 10.00-12.00 uur krijg je bij de Bibliotheek Tilburg Centrum aan het Koningsplein 10 een introductie over het omgaan met een computer, een iPad maar ook over zaken die te maken hebben met bijvoorbeeld de ‘digitale overheid’. Na de introductie gaan we ook samen aan de slag achter de computer. Ook hoor je welke (gratis) cursussen de bibliotheek kan bieden op dit gebied.

Senioren worden bij elke workshop ontvangen met een kopje koffie/thee en in een informele sfeer gaat iedereen met elkaar aan de slag. Voor andere interactieve workshops voor senioren, bekijk onze agenda. Voor vragen en/of informatie kun je terecht bij de Bibliotheek Tilburg Centrum/Desiree van Beurden via desireevanbeurden@bibliotheekmb.nl of telefonisch via 013-4648513.

Locatie

Reageer op dit bericht