Agenda

Stadsgezicht tekenen

Workshop ‘Stadsgezicht tekenen’ bij Vincent’s Tekenlokaal

Wanneer: 14 juli 2019 van 13:00 tot 16:00 Waar: Vincents Tekenlokaal Entree: €15,-

Workshop ‘Stadsgezicht tekenen’ bij Vincent’s Tekenlokaal

Stadsgezichten kun je op vele manieren tekenen en dat zie je direct als je naar de drie werken kijkt van de drie kunstenaars die deze zomer een workshop ‘Stadsgezicht tekenen’ verzorgen op initiatief van Vincents Tekenlokaal. Tekenen kan met humor of ‘serieus’, met grove lijnen of heel gedetailleerd, in kleur of zwart/wit, op klein of groot formaat.

De drie kunstenaars vertellen en laten zien vanuit welke invalshoek zij bezig zijn met de stad en haar verschijningsvormen. En in de workshop ga je ook zelf aan de slag. Niet binnen in een atelier of lokaal, maar samen de stad in op zoek naar plekken die je gaat tekenen of schilderen.

Met kunstenaars de stad in

De workshops zijn op een zondagmiddag en worden verzorgd door:

Voor meer informatie en aanmelden, ga even naar deze website.

Wisselexpositie Tilburgse stadsgezichten

Het stadsgezicht tekenen sluit aan bij de wisselexpositie ‘Stadsgezichten in tekeningen en schilderijen’ van 3 juni tot 15 september te zien in het Tijdlab van de Bibliotheek MB in de LocHal in Tilburg. Het is een combinatie van stadsgezichten uit de collectie van Stadsmuseum Tilburg, afgewisseld met tekeningen of schilderijen die door Tilburgers worden aandragen. Voor meer informatie, ga even naar deze website.

Locatie

Reageer op dit bericht