Agenda

station88

Station88 | Workshop ondernemen met een verhaal: storytelling

Wanneer: 8 april 2021 van 14:00 tot 17:00 Waar: Station88 Entree: Gratis
Bestel tickets

Station88 | Workshop ondernemen met een verhaal: storytelling

Deze workshop wordt aangeboden door de Gemeente Tilburg en wordt verzorgd door Harry Slagman van Storybusiness. Je hebt een geweldig idee, je gelooft ergens in en bent er ook nog eens ontzettend goed in. Toch valt het niet mee om pakkend onder woorden te brengen wat je precies doet en waarom. Tijdens een netwerkborrel, aan een klant of zelfs op een verjaardag.

Deze workshop

In deze workshop werken ze aan jouw ondernemersverhaal. Ze vinden, versterken én vertellen het verhaal dat hoort bij jouw bedrijf, startup, idee of overtuiging. Een verhaal dat inspireert, herkenbaar is voor klanten én aanzet tot actie! De gemeente Tilburg verzorgt deze interactieve workshop waarin je geholpen wordt het verhaal te vinden, versterken én vertellen dat hoort bij jouw bedrijf. Een verhaal dat inspireert, herkenbaar is voor jouw klanten én aanzet tot actie!

Voor wie?

Voor iedere ondernemer die zijn verhaal wil versterken.

Waar ga je mee naar huis?

Nadat je bent meegenomen in de dynamiek van storytelling, waarom het werkt, hoe het werkt en wat je er allemaal mee kunt, gaan ze aan de slag met het uitwerken van een eigen verhaal dat past bij jouw situatie. Een verhaal, dat je de volgende dag direct kunt gebruiken. Interactief én praktijkgericht!

Natuurlijk hebben ze het over “technieken” maar dat doen ze niet te lang. In deze training investeren ze in het “maken van het verschil.” Hoe overtuig je de ander, hoe maak je verbinding en hoe maak je complexe materie begrijpelijk?

Na afloop heb je een verhaal dat je de volgende dag direct kunt gebruiken. Je bent in staat jouw “pitch” als een verhaal te verwoorden én te laten zien. Je weet hoe en waar je jouw verhalen kunt vinden en kent de opbouw van een verhaal. Bovendien ben je bekend met de belangrijkste verteltechnieken en weet hoe je ze kunt toepassen.

Programma

  • De dynamiek van storytelling
  • Leer- en beslisstijlen. Wie is mijn “publiek?”
  • Wat wil je bereiken?
  • Wat is je (kern)boodschap?
  • Het vinden van jouw verhaal
  • De opbouw van een verhaal in 9 stappen
  • Show and tell.

Interesse?

Heb je interesse? Vul dan het formulier in op deze website. Aanmelden is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij inschrijving rekenen we op je komst.

Deze workshop vindt in principe fysiek plaats in Station88. Is dit niet mogelijk is in verband met de RIVM-maatregelen? Dan buigen we de workshop om naar een online workshop. Je ontvangt dan 2 dagen van te voren een link om online deel te nemen.

Locatie