Agenda

x-men marathon

X-Men Marathon bij Pathé Tilburg

Wanneer: 5 juni 2019 van 10:30 tot 20:54 Waar: Pathé Entree: €25,-
Bestel tickets

X-Men Marathon bij Pathé Tilburg

Jean lost control. But she is still our friend… Zie X-Men: Dark Phoenix hét spectaculaire hoogtepunt van 20 jaar X-Men-films tijdens de X-Men marathon in Pathé Tilburg.

X-Men: First Class

De boezemvrienden Charles Xavier en Erik Lensherr, beter bekend als Professor X en Magneto, ontdekken voor het eerst hun krachten. Samen met andere mutanten trachten zij de wereld te behoeden voor Armageddon. Maar als er een kloof ontstaat tussen de twee vrienden, mondt die uit in de eeuwigdurende oorlog tussen de Brotherhood van Magneto en de X-Men van Professor X.

X-Men: Days of Future Past

De geliefde personages uit de originele X-MEN filmtrilogie bundelen hun krachten met hun jongere zelf uit X-MEN: FIRST CLASS, in een epische strijd om het verleden te veranderen – zodat onze toekomst gered kan worden.

X-Men: Apocalypse

Apocalypse, de eerste en meest krachtige mutant uit het Marvel-universum rekruteert een team van krachtige mutanten, waaronder een ontmoedigde Magneto (Michael Fassbender), om de mensheid te onderwerpen en een nieuwe wereldorde te creëren waar hij over zal regeren. Met het lot van de aarde aan een zijden draadje, moet Raven (Jennifer Lawrence) met de hulp van Professor X (James McAvoy) een groep jonge X-Men leiden om hun grootste vijand te stoppen en de mensheid van de ondergang te redden.

X:Men- Dark Phoenix

Dit is het verhaal van één van de meest geliefde X-Men-karakters, Jean Grey als ze in de iconische Dark Phoenix verandert. Tijdens een levensgevaarlijke reddingsmissie in de ruimte wordt Jean geraakt door een kosmische kracht die haar in één van de krachtigste mutanten ooit transformeert. Worstelend met deze instabiele kracht en haar eigen persoonlijke demonen, verliest Jean de controle. Ze rukt de X-Men-familie uit elkaar en ze dreigt zelfs de planeet te vernietigen.

Programma woensdag 5 juni

  • X-Men: First Class: 10:30-12:42
  • X-Men: Days of Future Past: 13:15-15:27
  • X-Men: Apocalypse: 15:45-18:09
  • X-Men: Dark Phoenix: 19:00-20:54

Locatie

Reageer op dit bericht