Agenda

yoga in de hemel

Yoga in de Hemel bij Heavens Kitchen

Wanneer: 15 april 2018 van 11:00 tot 12:00 Waar: Heavens Kitchen Entree: Vanaf €15,-

Yoga in de Hemel bij Heavens Kitchen

Ja je leest het goed. Het is eindelijk zover! Heavens Kitchen is er al zo vaak voor benaderd, maar het is er nog nooit van gekomen. En daar gaan ze nu verandering in brengen met Yoga in de Hemel! In samenwerking met Dédy Tooten, Mindfulness Coach en Yogadocente, gaan ze op zondagochtend 15 april met de eerste Yoga & Lunch Les beginnen! 

Yoga in de Hemel

Een heerlijk uur Mindfulness yoga les (geschikt voor alle niveaus!) Waarin inspanning met ontspanning wordt afgewisseld zodat je met een vrij gevoel en vol met nieuwe energie kunt genieten van de rest van je zondag!

Na de les word je heerlijk verwend met een lekkere & gezonde vegetarische lunch inclusief drankje. Daarna kun je lekker blijven hangen op het terras of vol met nieuwe energie weer naar huis. Ze geven de lessen binnen dus de les gaat altijd door.

Meer informatie

  • Locatie: Heavens Kitchen, Piushaven
  • Datum: zondag 15 april 2018
  • Tijd: van 11:00 uur tot 12:00 uur. Vanaf 12:00 kun je hier ook lunchen
  • Entree: €25,- (Yoga, lunch en drankje), €15,- (alleen les)

Je moet voor de yogales je eigen matje meenemen. Dieetwensen kun je per e-mail doorgeven, glutenvrij is ook mogelijk. Aanmelden kan tot uiterlijk 48 uur van te voren. Reserveren kan via reserveren@heavenskitchen.nl. De reservering is pas definitief als je een bevestiging hebt ontvangen.

Locatie

Reageer op dit bericht