Agenda

Camilla Blue

Zangeres Camilla Blue bij Heyhoef-Backstage

Wanneer: 16 februari 2019 van 20:00 tot 22:00 Waar: Heyhoef-Backstage Entree: €12,50
Bestel tickets

Zangeres Camilla Blue bij Heyhoef-Backstage

Op zaterdag 16 februari komt Camilla Blue, het pseudoniem van zangeres Joyce Deijnen, optreden bij Heyhoef-Backstage. Deijnen speelt piano, gitaar en zingt het met het hart op de tong, krachtig en direct.

Warme Sound

Met haar verschillende bezettingen maar ook solo blaast ze je weg. Krachtige persoonlijke songs met een warme sound zijn het resultaat. TV-programma Vrije Geluiden maakte zelfs een korte documentaire over het opname-proces in de Kytopia studio. Ook stonden ze in de uitzending van VPRO-Vrije Geluiden. vanaf 30 maart ligt haar debuut-album BLUE in de winkels. CD & Vinyl

Meer dan muziek

Ieder nummer op het album, inspireerde schilder Lex Loman tot het maken van een schilderij. Negen dichters pakten vervolgens pen en papier en verwoordden ieder een schilderij. De gedichten en schilderijen zijn in het booklet van het Vinyl terug te vinden. Tijdens haar optredens bij Vrije Geluiden, in Tivoli Vredenburg, De Pul in Uden, de Groene Engel in Oss en vooral haar verpletterende optreden tijdens Jazz in Duketown ontpopte Camilla Blue zich als een verschijning op het podium. Camilla Blue is meer dan muziek alleen.

Doorbraak

2019 gaat een knaljaar worden voor Camilla Blue. Er staan ons de nodige verrassingen te wachten uit de koker van Joyce Deijnen op diverse culturele vlakken. Er zal veel getoerd worden met vele optredens in binnen- en buitenland. Daarom des te mooier dat zo vroeg in het jaar al een optreden bij Heyhoef Backstage in de planning staat. Daarom maak kennis met de energie, power en overtuigingskracht van Camilla Blue!

LIVING ROOM HEROES.

Een aanstormende Nederlandse band met wortels in Nijmegen met een puur Amerikaans geluid dat zijn de Living Room Heroes. Na optredens op radio 2 , 3fm en voorprogramma’s voor o.a. Douwe Bob, Robert Jon and The Wreck en Albert Lee bracht de band hun debuutalbum ‘Days Well Spent’ uit. Dit album, uitgebracht op Butler Records, presenteerden ze voor een uitverkocht Merleyn, in Nijmegen. Geïnspireerd door hun muzikale helden zoals The Wood Brothers, Amos Lee en Ben Harper roept het warme, relaxte & soulvolle geluid herinneringen op aan mooie avonturen. Je beleeft nieuwe avonturen op mooie dagen, dagen waarbij het leven je toelacht. Het zijn ‘Days Well Spent’.

In het kort

  • Zaterdag 16 februari
  • Heyhoef-Backstage
  • Aanvang 20.30 uur
  • Zaal open 20.00 uur
  • Entree: €12,50
  • Tickets

Locatie

Reageer op dit bericht