Agenda

kroegtour zemme dan

Kroegtoer Zemme dan! van CV Kaaw Buffet

Wanneer: 13 februari 2018 van 15:00 tot 22:30 Waar: geen locatie Entree: gratis
Bestel tickets

Kroegtoer Zemme dan! van CV Kaaw Buffet

Zemme dan! kroegtoer van CV Kaaw Buffet. Op de carnavalsdinsdag is het zover, de kroegtoer van CV Kaaw Buffet. Zorg dat je erbij bent.

“Maar, wat doen we dan op de dinsdag…?” Een veel gestelde vraag. Je wilt er immers nog volle bak tegenaan, maar waar is de carnavaleske gezelligheid te vinden? Waar ga je heen? CV Kaaw Buffet biedt uitkomst! Op carnavalsdinsdag organiseren we voor de 3e keer de Zèmme dan! Kroegtoer.

Kroegtoer

Met een gezellige club Kruiken en Kruikinnen met uithoudingsvermogen dweilen ze langs de straten van Kruikenstad en bezoeken ze verschillende kroegen. Met kleine en grote verrassingen bij elke kroeg die ze aandoen. Natuurlijk eindigen ze met zijn allen op d’n Heuvel bij Et Sebiet om het fantastische feest met elkaar af te sluiten. Op dinsdag 13 februari trappen ze af om 15.00 uur. Het programma plaatsen ze op korte termijn op Facebook.

Dinsdag 13 februari

Lig je op dinsdag nog uit te kateren? Of wil je eerst met de kids naar de kinderoptocht? Geen probleem, want je kan op elk moment aansluiten bij de Zèmme Dan! Kroegtoer. Op onze Facebookpagina kun je live volgen waar we zijn en waar we heen gaan. Deelname is gratis. Jullie zijn er toch ook bij?
Wèèrm derèùt meej Kaaw Buffet!

Alles op een rijtje

  • Datum : dinsdag 13 februari
  • Locatie : Binnenstad Tilburg
  • Prijs : Gratis

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties en gekste foto’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg

Reageer op dit bericht