Agenda

Pelgrimswandeling

Zevendaagse pelgrimswandeling van Peerke Donders 2021

Wanneer: 26 september 2021 om 10:00 uur tot 2 oktober 2021 om 17:00 uur Waar: Peerke Donders Paviljoen Entree: €545,00
Bestel tickets

Zevendaagse pelgrimswandeling van Peerke Donders 2021

De jaarlijkse zevendaagse pelgrimswandeling van Peerke Donders in Tilburg-Noord naar Wittem in Zuid-Limburg wordt dit jaar tweemaal georganiseerd. De reden hiervan is de grote belangstelling van mensen om mee te doen. Diezelfde belangstelling maakt dat de wandelgids waarmee de tocht op eigen gelegenheid kan worden gelopen veel aftrek vindt.

Pelgrimswandeling van Peerke Donders

Of beide wandelingen doorgaan hangt natuurlijk wel af van de coronasituatie. Maar omdat de vetrekdata in september zijn, wordt dat nu toch wel positief ingeschat. De eerste wandeling start op zondag 5 september. Je komt dan op 11 september in Wittem aan. De tweede wandeling vertrekt op zondag 26 september, zaterdag 2 oktober ben je in Wittem.

Henk Erinkveld

Beide wandelingen staan onder leiding van pater Henk Erinkveld van het redemptoristenklooster in Wittem. Hij is een zeer ervaren wandelaar. De route is door hem uitgestippeld. Deze route staat ook beschreven in een gelijknamige wandelgids die volgens Gerard Prickaerts van de kloosterboekwinkel in Wittem een groot succes is. “De bestellingen komen uit heel het land”, aldus deze boekwinkelier.

Aanmelden

De etappes van de geleide wandelingen zijn tussen de 22 en 29 kilometer lang. Deelname kost 545 euro. In dit bedrag is alles inbegrepen, zoals avondeten, logies en ontbijt in hotels en begagevervoer. Meer informatie en aanmelden kan door de mailen naar: h.erinkveld@redemptoristen.nl

In het kort

  • Wanneer: Zondag 26 september tot zaterdag 2 oktober
  • Locatie: Peerke Donders
  • Prijs: €545,00

Locatie