Agenda

Zomerwerkplaats

Zomerwerkplaats (7+) bij Bibliotheek Wagnerplein

Wanneer: 8 augustus 2020 van 12:30 tot 14:00 Waar: Bibliotheek Wagnerplein Entree: Gratis
Bestel tickets

Zomerwerkplaats (7+) bij Bibliotheek Wagnerplein

Omdat dit jaar in de zomer veel kinderen niet op vakantie gaan, organiseert de Bibliotheek Wagnerplein in de maanden juli en augustus Zomerwerkplaatsen. Ben je 7 jaar of ouder? En lijkt het je leuk om mee te doen? Dan ben je welkom in de ZomerWerkplaats! Onder begeleiding van Joep, onze mediacoach brengen we een gevarieerd programma.

SketchNation: maak je eigen iPad-games

Met een iPad app kun je, door te programmeren, je eigen tekeningen, foto’s en afbeeldingen tot leven laten komen in een game die jij zelf mag verzinnen.

Mega Man Maker: bouw je eigen gamelevels

Met Mega Man Maker kun je je eigen game levels maken met platformen, robots, diepe afgronden en zelfs eindbazen. Als je wel eens Mario Maker hebt gespeeld weet je precies hoe dit werkt. Nadat je level af is moet je hem natuurlijk ook goed uittesten!

Minecraft: Creative Mode

Ben jij een echte Minecraft-fanaat, bouwexpert of Redstone specialist? Dan hebben we jou nodig in de Werkplaats! We gaan dan met de hele groep in één server samen aan een groot project bouwen. Ook als je nog nooit Minecraft hebt gespeeld vinden we het hartstikke leuk als je mee komt doen.

Zomerwerkplaats

Noteer de data van de Zomerwerkplaatsen en meld je alvast aan:

De Bibliotheek Wagnerplein:

  • Zaterdag 11 juli – Mega Man Maker
  • Zaterdag 25 juli – SketchNation
  • Zaterdag 8 augustus – Minecraft

Tijd: 12.30-14.00 uur

Voor kinderen van 7 jaar en ouder gratis toegang. Aanmelden is noodzakelijk en kan door te mailen naar: wagnerplein@bibliotheekmb.nl.

Locatie