Agenda

Dwalerij

Zondagsmarkt De Dwalerij in het Dwaalgebied

Wanneer: 25 augustus 2019 van 10:00 tot 15:00 Waar: Noordstraat en Nieuwlandstraat Entree: Gratis

Zondagsmarkt De Dwalerij in het Dwaalgebied

Wat moesten we lang wachten! Maar het is gelukkig bijna weer zover. Op 25 augustus is de allerleukste vermakelijke straatmarkt van Tilburg er weer! 

De Dwalerij is terug van vakantie en nog steeds in vakantiestemming! Waan je weer even in je vakantieland en beleef opnieuw de fijne sfeer in die mooie straten waar – hee wat toevallig – net een heel gezellig marktje was begonnen. Waar ze van die hele leuke spulletjes verkochten en waar die gezellige terrasjes waren.

Over de Dwalerij

Er staan weer leuke kraampjes met kunst, kitsch, en vintage. Met streekproducten, handgemaakte sieraden, bijzondere woonaccessoires, kleding en ambachtelijk design. En natuurlijk is er bij de winkels ook van allerlei leuks te zien en te doen. Kom dus allemaal lekker slenteren en dwalen. Beetje proeven, beetje hangen. Hier een beetje snuffelen en daar wat kijken. Koop wat leuks voor jezelf of een ander. Ga lekker even zitten bij een van de vele terrasjes, doe een ouderwets straatspelletje mee of sta even stil bij een van de muzikale optredens of straattheater. Oogjes dicht en je hebt dat vakantiegevoel zo weer te pakken!

En wist je dat het tijdens de komende Dwalerij ook Redhead Days 2019 is? Voor de eerste keer kleurt Tilburg rood en zijn er duizenden roodharige bezoekers uit de hele wereld in de stad! Extra leuk dus! Ook als je bruin, zwart, wit paars of groen haar hebt.

Extra info

  • Datum: zondag 25 augustus
  • Locatie: Dwaalgebied (Noordstraat & Nieuwlandstraat)
  • Tijd: 10.00 – 15.00 uur
  • Volgende editie: zondag 29 september
  • Klik hier voor meer informatie

Locatie

Reageer op dit bericht