Agenda

Dwalerij

De Dwalerij in het Dwaalgebied

Wanneer: 24 september 2017 van 09:30 tot 14:00 Waar: Noordstraat en Nieuwlandstraat Entree: Gratis

De Dwalerij in het Dwaalgebied

Na een reeks succesvolle edities in 2016 keert zondagsmarkt de Dwalerij dit jaar terug in het Dwaalgebied met vier zomerse edities en een kerstvariant.

Deze keer niet alleen in de Noordstraat maar óók in de Nieuwlandstraat, dus nòg meer kramen, nòg meer gezelligheid, nòg meer ontbijt- en lunchmomentjes op de route; oftewel nòg meer meters om lekker te dwalen door de leukste straatjes van Tilburg!

Dorpsgevoel

De mooiste straten van de binnenstad bieden alle ingrediënten voor deze ideale start van de zondag. Winkels en horeca openen hun deuren en laten samen met andere unieke en vaak lokale deelnemers zien wat het Dwaalgebied zo bijzonder maakt; eigenzinnigheid, diversiteit en het gemoedelijke ‘dorpsgevoel’.

Mix van gepassioneerde makers

De ondernemers uit de Noordstraat en Nieuwlandstraat laten zich letterlijk ‘zien’ door niet alleen binnen maar ook buiten te showen wat ze in huis hebben. In de kramen vind je een mix van gepassioneerde makers op het gebied van ambacht, creativiteit, eten en zelfgemaakte producten. Denk hierbij aan kwaliteitsvintage, design, kleding, vinyl, grafisch werk en streekproducten. Ook aan de kleintjes wordt natuurlijk gedacht met diverse kinderactiviteiten.

De Dwalerij is dus dé plek om elkaar te ontmoeten aan een ontbijttafel, om te genieten van de diversiteit aan winkeltjes en horeca die het gebied rijk is, om verrast te worden door de producten van vaak lokale ondernemers en creatievelingen, om kennis te maken met diverse talenten uit de stad en nog veel meer. De Dwalerij vindt deze zomer elke laatste zondag van de maand plaats in de Noordstraat en Nieuwlandstraat.

Dwalerij 2017

In 2017 zijn er vijf edities:

  • zondag 25 juni 2017
  • zondag 30 juli 2017 (het is dan kermis in de stad)
  • zondag 27 augustus 2017
  • zondag 24 september 2017
  • zondag 17 december 2017 (kerst-editie)

De Dwalerij start om 9:30 uur en duurt tot 14:00 uur.

Locatie

Reageer op dit bericht