Agenda

Zonnelichtochtend

Zonnelichtochtend bij Het Zonnelicht met Bas Brand Heek

Wanneer: 7 juni 2020 van 09:30 tot 12:00 Waar: Het Zonnelicht Entree: € 5
Bestel tickets

Zonnelichtochtend bij Het Zonnelicht met Bas Brand Heek

Goed nieuws! Het Zonnelicht is vanaf 1 juni weer geopend. Op zondag 7 juni beginnen ze met een Zonnelichtochtend met healing mantra’s. De ochtend wordt begeleid door Bas Brand Heek. De ochtend vindt plaats onder de voorwaarden van het RIVM.

Corona maatregelen Zonnelichtochtend

Deelnemers kunnen zich via de mail karin@hetzonnelicht.nl de zaterdagavond voor 20.00 uur aanmelden voor de Zonnelichtochtend.

Er geldt een maximum aantal van twaalf personen binnen in het meditatiehuis (exclusief docent). Aanmelden gaat op volgorde van binnenkomst e-mails. Heb je er zin in .. wees op tijd!

Deelnemers dienen de handen voor binnenkomst meditatiehuis de desinfecteren (staat klaar). Steeds één persoon in het kleine halletje. Buiten of in de meditatiezaal wachten totdat het halletje vrij/leeg is. Er is helaas geen thee of koffie in het theehuis. Bij goed weer kun je buiten aan de tafel in de theetuin op gepaste afstand zitten.

Deelnemers dienen de eigen verantwoordelijkheid te nemen en bij de bekende ( onderstaande) klachten uiteraard niet komen.

Heb jij of heeft iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad? Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts, hoesten (neus)verkoudheid, niezen, keelpijn, kortademigheid of benauwdheidsklachten? Dan mag je niet komen.

Het Zonnelicht biedt iedere zondag een ‘Zonnelicht-ochtend’ aan. Dit in samenwerking met diverse docenten en trainers waardoor er steeds een wisselend aanbod is.

Planning

  • 9.30 tot 10.30 uur: Stiltemeditatie vooraf gegaan door wat lichte beweging om in het lichaam thuis te komen;
  • 10.30 tot 10.45 uur: Theepauze;
  • 10.45 tot 11.30 uur: Wisselend aanbod zie hieronder;
  • 11.30 tot 12.00 uur: Koffie/thee en wat lekkers;

De inloop is vrij, iedereen is welkom. Ze starten om 9.30 uur, dan gaat de poort dicht. Er wordt een bijdrage gevraagd van 5 euro voor de onkosten. Wil je wat meer geven is dat uiteraard van harte welkom of je kan ook wat lekkers meenemen voor bij de afsluiting. Parkeren is op zondag gratis tot 12.00 uur. Zie de website voor meer informatie.

Aanmelden is verplicht!

Locatie